Beoordelingen van Lobster Pot

199 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
199 beoordelingen
datum score
Didier
Beoordeeld op: 14/03/2020
Didier beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Tout d’abord un très bon accueil Croquettes...

Tout d’abord un très bon accueil Croquettes de homard et huîtres gratinées excellentes Homard grillé magnifique

Jon
Beoordeeld op: 29/02/2020
Jon beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We vonden de kreeft en de langoustines zeer...

We vonden de kreeft en de langoustines zeer lekker bereid. Alleen had ik graag wat meer doekjes gekregen om mijn vingers schoon te maken.

bernard
Beoordeeld op: 29/02/2020
bernard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer vriendelijke bediening. Zeer verse visgere...

Zeer vriendelijke bediening. Zeer verse visgerechten. Ook de kok is aan tafel geweest. Goede wijn. Kortom top ❤️

Geraldine
Beoordeeld op: 24/02/2020
Geraldine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Deuxième visite dans ce restaurant. Accueilant,...

Deuxième visite dans ce restaurant. Accueilant, sympathie, chaleureux,... Repas au top. Dès que nous venons en séjour à Brugge, nous réservons ce resto. Nous le recommandons à tous

willy
Beoordeeld op: 22/02/2020
willy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Keuze-kwaliteit-vriendelijke bediening...

Keuze-kwaliteit-vriendelijke bediening

Michaël
Beoordeeld op: 06/01/2020
Michaël beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Leuk concept! Super lekker eten, top bediening....

Leuk concept! Super lekker eten, top bediening. Gewoonweg een aanrader. Zeker voor herhaling vatbaar.

Fiona
Beoordeeld op: 05/01/2020
Fiona beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

We love this place it has great lobster and...

We love this place it has great lobster and the mussels are the best I have had.

Yan
Beoordeeld op: 02/01/2020
Yan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Nice food and good service...

Nice food and good service

gino
Beoordeeld op: 28/12/2019
gino beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Super vriendelijke bediening en lekker eten!...

Super vriendelijke bediening en lekker eten!

Boone
Beoordeeld op: 27/12/2019
Boone beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

très beau plateau de fruits de mer et fraicheur...

très beau plateau de fruits de mer et fraicheur personnel accueillant

datum score