Beoordelingen van Lobster Pot

120 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
120 beoordelingen
datum score
Griet S.
Beoordeeld op: 21/03/2019
Griet S. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

We werden heel vriendelijk ontvangen en bediend...

We werden heel vriendelijk ontvangen en bediend. De visschotel is écht een aanrader! Superlekker!

James
Beoordeeld op: 09/03/2019
James beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Great variety of fresh fish expertly cooked...

Great variety of fresh fish expertly cooked and served in this charming and welcoming restaurant. A must visit on our many visits to lovely Bruges.

nicola h.
Beoordeeld op: 01/01/2019
nicola h. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

We went to this restaurant this weekend and...

We went to this restaurant this weekend and would recommend it for good food and service. Grilled lobster and prawns with delicious garlic butter sauce was extremely tasty. Other fish dishes also well cooked and tasty. Recommended if you are a lover of seafood. It is quite a small space so you would probably need to book.

Nigel H.
Beoordeeld op: 30/12/2018
Nigel H. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Superb...

Superb

Jean-Pierre D.
Beoordeeld op: 28/12/2018
Jean-Pierre D. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles wat wij ons hadden voorgesteld bij ons...

Alles wat wij ons hadden voorgesteld bij ons eerste bezoek in de Lobsterpot werd gerealiseerd!

Stefan
Beoordeeld op: 13/12/2018
Stefan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten was fantastisch...

Eten was fantastisch

Robin J.
Beoordeeld op: 12/12/2018
Robin J. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie

Very efficient, clean, lovely food. Nice to...

Very efficient, clean, lovely food. Nice to see the chef taking an interest in the diners. Have already recommended to a friend who will be visiting Brugge soon.To be honest, cannot think of anyway the service, food and attention could be improved. To us you were spot on! Thank you very much. We could not of asked for a better meal for my Wife's 50th Birthday, it met all of our expectations and more. Although marking as "Rather expensive" you are getting what you pay for and the extra cost is worth it!! Mr R Jones

Peter
Beoordeeld op: 02/12/2018
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goed eten i.c.m. vriendelijke bediening...

Goed eten i.c.m. vriendelijke bediening

Andrey
Beoordeeld op: 02/12/2018
Andrey beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Прекрасная еда, уютный ресторан и абсолютно...

Прекрасная еда, уютный ресторан и абсолютно нормальные цены.

pieterjan
Beoordeeld op: 01/12/2018
pieterjan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gemoedelijke ontvangst, je wordt als klant...

Gemoedelijke ontvangst, je wordt als klant herkend (was de 3de keer dat we dr kwamen), en de Crustacés Royals (gegrild) zijn uitstekend! Tot de volgende keer!

datum score