Beoordelingen van Lobster Pot

194 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
194 beoordelingen
datum score
Michaël
Beoordeeld op: 06/01/2020
Michaël beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Leuk concept! Super lekker eten, top bediening....

Leuk concept! Super lekker eten, top bediening. Gewoonweg een aanrader. Zeker voor herhaling vatbaar.

Fiona
Beoordeeld op: 05/01/2020
Fiona beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

We love this place it has great lobster and...

We love this place it has great lobster and the mussels are the best I have had.

Yan
Beoordeeld op: 02/01/2020
Yan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Nice food and good service...

Nice food and good service

gino
Beoordeeld op: 28/12/2019
gino beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Super vriendelijke bediening en lekker eten!...

Super vriendelijke bediening en lekker eten!

Boone
Beoordeeld op: 27/12/2019
Boone beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

très beau plateau de fruits de mer et fraicheur...

très beau plateau de fruits de mer et fraicheur personnel accueillant

Els
Beoordeeld op: 27/12/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Goede bediening en zeer lekker eten. Het is...

Goede bediening en zeer lekker eten. Het is niet goedkoop maar het is het zeker waard.

Wim
Beoordeeld op: 26/12/2019
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

De plateau Lobster Pot was fantastisch ! ...

De plateau Lobster Pot was fantastisch ! Dit was de perfecte afsluiter van een leuke huwelijksverjaardag in Brugge. Ook dikke pluim voor de bediening, deze kon echt niet beter. Prijs-kwaliteit was dit top. We kunnen dit restaurant aan iedereen aanbevelen en zijn zeker van plan nog terug te gaan.

Valérie
Beoordeeld op: 21/12/2019
Valérie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Excellent plateau de fruit de mer...

Excellent plateau de fruit de mer

Bertrand
Beoordeeld op: 16/12/2019
Bertrand beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

The employees are really friendly and professio...

The employees are really friendly and professionnal. The decoration of the restaurant is really nice. As to the food, I only have compliments to make. This has just been perfect from the beginning to the end !! I highly recommend.

mariska
Beoordeeld op: 16/12/2019
mariska beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het eten was lekker, maar heb gewoon wat moeite...

Het eten was lekker, maar heb gewoon wat moeite dat je de kreeften op een hoopje in een aquarium ziet liggen met vastgebonden pootjes, terwijl hun soortgenoot op mijn bord ligt. En ja dat is ook weer hypocriet van mij.

datum score