Beoordelingen van Pieter Pourbus

50 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.3
50 beoordelingen
datum score
Graham
Beoordeeld op: 10/06/2019
Graham beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Great friendly staff super food...

Great friendly staff super food

Pieter
Beoordeeld op: 03/06/2019
Pieter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super gezellig restaurantje! Een aanrader voor...

Super gezellig restaurantje! Een aanrader voor iedereen, je krijgt waarvoor je betaald. De bediening was ook top.

Bob
Beoordeeld op: 03/06/2019
Bob beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gezellig restaurant Lekker eten vlotte bedien...

Gezellig restaurant Lekker eten vlotte bediening. Echt top.

Paul
Beoordeeld op: 03/06/2019
Paul beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen

Good welcome. Excellent food and wine...

Good welcome. Excellent food and wine

Marc
Beoordeeld op: 29/05/2019
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten voor een goede prijs Vriendelijke...

Lekker eten voor een goede prijs Vriendelijke bediening en een vlotte service het was top. Niets was hen teveel als je iets tekort had . .

Peter
Beoordeeld op: 28/05/2019
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Prachtig gezellig restaurant met een prima...

Prachtig gezellig restaurant met een prima en snelle bediening bediening en vooral heerlijk eten !

debbie
Beoordeeld op: 19/05/2019
debbie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Excellent surroundings food and service....

Excellent surroundings food and service.

Craig L.
Beoordeeld op: 10/05/2019
Craig L. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Food ok but felt we were rushed to order. When...

Food ok but felt we were rushed to order. When we came to ask for the bill had to request it 3 times. Also in requesting a glass of wated only option was to buy a bottle.

Guy L.
Beoordeeld op: 07/05/2019
Guy L. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

It was friendly, great food and excellent value...

It was friendly, great food and excellent value. We had a very enjoyable evening. Highly recommended.

Patrick
Beoordeeld op: 23/04/2019
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Vriendelijk onthaal, gezellig restaurant, eten...

Vriendelijk onthaal, gezellig restaurant, eten is klassiek maar voortreffelijk.

datum score