Beoordelingen van Pieter Pourbus

60 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.3
60 beoordelingen
datum score
Reginald
Beoordeeld op: 06/10/2019
Reginald beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekkere menu van 65 euro, wij komen zeker terug...

Lekkere menu van 65 euro, wij komen zeker terug

Anna
Beoordeeld op: 28/09/2019
Anna beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Wonderful food and hearty welcome. We will...

Wonderful food and hearty welcome. We will come again

Vera
Beoordeeld op: 27/09/2019
Vera beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Great food, charming atmosphere, excellent...

Great food, charming atmosphere, excellent service. We both had the 3 course meal...one with steak and one with cod. Both choices were excellent!

R.G.H.
Beoordeeld op: 18/09/2019
R.G.H. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Verborgen pareltje in Brugge....

Verborgen pareltje in Brugge.

Rolf
Beoordeeld op: 02/09/2019
Rolf beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Sehr schönes Restaurant. Essen war super...

Sehr schönes Restaurant. Essen war super

Natasja
Beoordeeld op: 01/09/2019
Natasja beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening en heerlijk eten....

Vriendelijke bediening en heerlijk eten.

Cheryl
Beoordeeld op: 15/07/2019
Cheryl beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Good food and sevice...

Good food and sevice

Willy
Beoordeeld op: 14/07/2019
Willy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekker eten,vriendelijke bediening,gezelli...

Heel lekker eten,vriendelijke bediening,gezellig interieur,in een woord fantastisch.Voor herhaling vatbaar.

Amy
Beoordeeld op: 14/07/2019
Amy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Gastronomie

Loved the steak; they cooked it perfectly....

Loved the steak; they cooked it perfectly. The fries were tasty as well, and the bread was also quite good.

Mike
Beoordeeld op: 08/07/2019
Mike beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fantastic food, great service, , excellent...

Fantastic food, great service, , excellent value, lovely ambience! Highly recommended

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in