Beoordelingen van Pieter Pourbus

90 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.3
90 beoordelingen
datum score
Marnix
Beoordeeld op: 25/02/2020
Marnix beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Al meerdere malen geweest en altijd lekker...

Al meerdere malen geweest en altijd lekker gegeten en zeer vriendelijke uitbaters en personeel

Bart
Beoordeeld op: 25/02/2020
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk en super lekker een echte aanrader...

Vriendelijk en super lekker een echte aanrader

Richard
Beoordeeld op: 24/02/2020
Richard beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

The restaurant is very quaint and rustic. The...

The restaurant is very quaint and rustic. The staff were lovely and accommodating. Food was delicious.

Deb
Beoordeeld op: 23/02/2020
Deb beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

A lovely little restaurant. Welcoming and frien...

A lovely little restaurant. Welcoming and friendly staff and excellent food and service.

Robbert
Beoordeeld op: 17/02/2020
Robbert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het eten was heel lekker en volgens wens. Vrien...

Het eten was heel lekker en volgens wens. Vriendelijke bediening

Wolfgang
Beoordeeld op: 12/02/2020
Wolfgang beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Das Restaurant ist gemütlich eingerichtet....

Das Restaurant ist gemütlich eingerichtet. Der Service ist sehr aufmerksam,aber niemals aufdringlich. Die Speisen und Getränke schmecken sehr lecker.

Wolfgang
Beoordeeld op: 11/02/2020
Wolfgang beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

The service was very good. All meals were delic...

The service was very good. All meals were delicious.

Roxanna
Beoordeeld op: 05/02/2020
Roxanna beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Yes, very much indeed. I've got only positive...

Yes, very much indeed. I've got only positive things to say about this restaurant in terms of ambiance, service and food quality. It is not the cheapest in town yet I found the overall price to quality ratio to be very good. Bases on the above I would recommend it without a doubt. By the way, portions are very decent as well as wine prices.

Marnix
Beoordeeld op: 03/02/2020
Marnix beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk mensen vooral lekker eten....

Zeer vriendelijk mensen vooral lekker eten.

Dominiek B.
Beoordeeld op: 03/02/2020
Dominiek B. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst, vlotte bediening en...

Vriendelijke ontvangst, vlotte bediening en vooral natuurlijk het zeer lekkere eten. Alles was in orde. Een aanrader.

datum score