Beoordelingen van Pieter Pourbus

148 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.3
148 beoordelingen
datum score
Barbara
Beoordeeld op: 22/10/2021
Barbara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening, lekker gegeten...

Zeer vriendelijke bediening, lekker gegeten in een mooie authentieke setting. Zeer geslaagd.

Jürgen
Beoordeeld op: 19/10/2021
Jürgen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Voor herhaling vatbaar!! Alles begint met...

Voor herhaling vatbaar!! Alles begint met de kwaliteit van het product. Genoten van een supermalse lamskroon en een verse spierwitte kabeljauw. Klassieke keuken maar dan wel met topproducten op je bord. Tot de volgende …..

mich
Beoordeeld op: 17/10/2021
mich beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

super lekker gegeten

vriendelijk onthaal , we namen het menu en was overheerlijk , we kozen voor de Bulgaarse wijn op aanraden van de uitbaters en was inderdaad een hele lekkere wijn. Niks op aan te merken alles was super we komen zeker terug naar dit adresje ! Weg van de drukke binnenstad in een aangenaam kader , je voelt je meteen thuis. Zowel voor een gezellig familie etentje , zaken diner , ..... een absolute aanrader :) Veel succes met jullie nieuwe zaak !

Kris
Beoordeeld op: 11/10/2021
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

We voelden er ons onmiddellijk thuis....

We voelden er ons onmiddellijk thuis.

Mike
Beoordeeld op: 10/10/2021
Mike beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Restaurant does not accept cards-We were met...

Restaurant does not accept cards-We were met at the door and asked to visit a cash machine Why was this not e mailed to us in advance? .Terrible table given even tho we booked well in advance. Sat on top of a roaring fire then moved to a tiny table where adjacent diners could not leave their seats without us moving too. Menu totally different than the one on the website when we booked. (Which included a bottle of wine; the new menu didn’t). Far too many diners squashed in to a small space. We have visited many times previously but not any more. We left without dining and will not return. Zero stars

Rudi
Beoordeeld op: 10/10/2021
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Gastvrij en bijzonder lekker eten. Mooie locati...

Gastvrij en bijzonder lekker eten. Mooie locatie, gezellig.

Maximiliaan
Beoordeeld op: 08/10/2021
Maximiliaan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

top vlees!!!...

top vlees!!!

Luc
Beoordeeld op: 27/09/2021
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zoals de voorbije 30 jaren, alles tip top....

Zoals de voorbije 30 jaren, alles tip top.

Christine
Beoordeeld op: 27/09/2021
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Très bon accueil et cuisine de qualité...

Très bon accueil et cuisine de qualité

didier
Beoordeeld op: 19/09/2021
didier beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Très bonne table et accueil parfait. Plats...

Très bonne table et accueil parfait. Plats de poissons remarquables.

datum score