Beoordelingen van De Nisse

10 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
10 beoordelingen
datum score
Leen
Datum restaurantbezoek: 25/03/2018
Leen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Uitermate lekker en heel vriendelijke en attent...

Uitermate lekker en heel vriendelijke en attente bediening ! Heel gezellig kader ook . Het persoonlijk contact met de chef kok aan tafel wordt ten zeerste gewaardeerd ! We gaan zeker nog terug !

Annick
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Datum restaurantbezoek: 25/03/2018
Annick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Heel warm onthaal en persoonlijke bediening....

Heel warm onthaal en persoonlijke bediening. Rustig kader, relaxe omgeving.

Hannes B.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Datum restaurantbezoek: 25/03/2018
Hannes B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijke bediening, het eten was heel...

Heel vriendelijke bediening, het eten was heel lekker, vers en met liefde gemaakt!

Jonathan J.
Datum restaurantbezoek: 18/03/2018
Jonathan J. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Leuk personeel en aangename en gezellige settin...

Leuk personeel en aangename en gezellige setting. Eten was zeer lekker en kon de verwachtingen voor een lekker potje fondue zeker inlassen. Ik ben fan!

Datum restaurantbezoek: 10/02/2018
beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Een aangenaam restaurant, mooi kader en zeker...

Een aangenaam restaurant, mooi kader en zeker ruim genoeg; De bediening is rustig en uitstekend alsook de kwaliteit is uitmuntend. De tweede keer dat we komen en we komen zeker terug. Gaan dit ook doorvertellen.

Tim
Datum restaurantbezoek: 05/02/2018

Was niet open...

Was niet open

Conny
Datum restaurantbezoek: 14/08/2017
Conny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer smakelijk gekookt. Een uur wachten is...

Zeer smakelijk gekookt. Een uur wachten is iets te lang. Misscien kost de gepofte aardappel veel bereidingstijd?

placeholder
Roger

Heb vergeten in mijn vorige beschrijving mijn...

Heb vergeten in mijn vorige beschrijving mijn persoonlijke appreciatie te vermelden.Sorry Brigitte en Roger

placeholder
Roger

Samen met mijn echtgenote hebben we op woensda...

Samen met mijn echtgenote hebben we op woensdag 11/08/2010 hier heerlijk gegeten..Zeer vriendelijke bediening en een gezellige sfeer,.Zeker de verukkelijke bearnaise saus proberen.Zeker zijn prijs waard.Brigitte en Roger uit Tessenderlo

sandy

Best gezellig en sfeervol. Vriendelijke bedieni...

Best gezellig en sfeervol. Vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit ok. Zeer lekker. Voor mij mochten de porties echter net een tikje groter zijn, maar ik ben dan ook een grote eter... Probeer zeker eens de scampi's op Indische wijze!!

datum score