Beoordelingen van De Nisse

75 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
75 beoordelingen
datum score
Nele
Beoordeeld op: 18/10/2020
Nele beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Super lekker kunnen eten en hele leuke huislijk...

Super lekker kunnen eten en hele leuke huislijke sfeer... alles was goed geregeld en net verzorgd.

laurens
Beoordeeld op: 16/10/2020
laurens beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super gezellig, toffe steer met toepasselijke...

Super gezellig, toffe steer met toepasselijke muziek en fantastische bediening en uitbaters En uiteraard heel lekker !

Nico
Beoordeeld op: 12/10/2020
Nico beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

zéér vriendelijke uitbaters ! altijd paraat...

zéér vriendelijke uitbaters ! altijd paraat voor een praatje. zéér vlotte en vriendelijke bediening. niets is te veel gevraagd. coronamaatregelen worden perfect nageleefd. eten is zeer lekker, vers en verzorgd.

Kurt
Beoordeeld op: 28/09/2020
Kurt beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

het eten is er supergoed en ook de ontvangst....

het eten is er supergoed en ook de ontvangst. de uitbaters zijn vriendelijke mensen en de sfeer zit er altijd goed.een echte aanrader

Mattias
Beoordeeld op: 27/09/2020
Mattias beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit, leuke sfeer, aangename...

Goede prijs/kwaliteit, leuke sfeer, aangename mensen!

Pascal
Beoordeeld op: 21/09/2020
Pascal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Gezellig, met liefde en heerlijk bereide gerech...

Gezellig, met liefde en heerlijk bereide gerechten, heel vers, charmante bediening. De moeite waard!

Evi
Beoordeeld op: 21/09/2020
Evi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk onthaal, huiselijke sfeer,...

Heel vriendelijk onthaal, huiselijke sfeer, coronaregelgeving wordt goed nageleefd. Mooie porties, lekker eten. Hier en daar een grappige noot shake, shake

Mieke
Beoordeeld op: 13/09/2020
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

prijs/kwaliteit zeer correct. Aangename en...

prijs/kwaliteit zeer correct. Aangename en gemoedelijke sfeer. Corona-proof.

Line
Beoordeeld op: 07/09/2020
Line beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en super toffe mensen! Wij komen hier...

Lekker en super toffe mensen! Wij komen hier graag terug!

Pascal
Beoordeeld op: 06/09/2020
Pascal beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Kwaliteit en gezelligheid top !!...

Kwaliteit en gezelligheid top !!

datum score