Beoordelingen van De Nisse

32 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
32 beoordelingen
datum score
Mario
Beoordeeld op: 22/09/2019
Mario beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Vriendelijk onthaal, lekker en verzorgd eten....

Vriendelijk onthaal, lekker en verzorgd eten.

Stephanie
Beoordeeld op: 26/08/2019
Stephanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en voldoende eten. Vriendelijke bedienin...

Lekker en voldoende eten. Vriendelijke bediening

jan
Beoordeeld op: 13/07/2019
jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijke en ongedwongen bedien...

Lekker eten, vriendelijke en ongedwongen bediening.

Jan
Beoordeeld op: 04/07/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten. Zeer goede bediening. Humor is...

Lekker eten. Zeer goede bediening. Humor is aanwezig wat de klanten happy maakt

Els
Beoordeeld op: 14/06/2019
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fantastische bediening. De eigenaar was alleen...

Fantastische bediening. De eigenaar was alleen in de zaal, maar toch verliep alles vlot.

Gwenn
Beoordeeld op: 16/05/2019
Gwenn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Niet genoeg info op site (en menu) over de...

Niet genoeg info op site (en menu) over de prijs. Te duur Zeer onaangename man bij kritiek

Eef
Beoordeeld op: 29/10/2018
Eef beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zéér vriendelijke ontvangst in een gezellig...

Zéér vriendelijke ontvangst in een gezellig kader! Het eten en de bediening waren top! Een echte aanrader! Ons gaan ze er nog zeker terugzien!

Cindy
Beoordeeld op: 28/10/2018
Cindy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel gezellige resto, zeer sympathieke uitbater...

Heel gezellige resto, zeer sympathieke uitbaters, lekkere fondue en heel zeker zeer betaalbaar. In 3 maanden tijd 3x geweest en we zullen nog veel komen.

CARINE P.
Beoordeeld op: 27/10/2018
CARINE P. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker. De vis fondue was heel vers. Zeker...

Heel lekker. De vis fondue was heel vers. Zeker voldoende. Een aanrader

Dewulf
Beoordeeld op: 19/10/2018
Dewulf beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super vriendelijke bediening. Zeer lekker geget...

Super vriendelijke bediening. Zeer lekker gegeten in een rustig kader.

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in