We werden vlot bediend. Bij een vraag waarop...
We werden vlot bediend. Bij een vraag waarop de ober ons niet kon beantwoorden, kregen we wat later heel beleefd een antwoord. We hebben anders heel lekker gegeten.
alles was tot in de puntjes verzorgt
Het totaal pakket, perfect uitgebalanceerd qua smaken, hoeveelheid én de interactie tussen studenten, leraren en gasten. Een aanrader! Komen zeker terug.
Genoten van het lekkere eten en de goede bediening van de leerlingen. Eveneens aangename docent die met passie de leerlingen zaken aanleert
Super tevreden van menu, verassende smaken. Alle wensen waren goed opgevolgd en de leerlingen deden uitstekend hun best. Pluim voor de bakkerij,zuurdesembrood was heel lekker als ook de extra taart. Ook aan meneer Demeyer een dankjewel.
Zeer goede en vriendelijke bediening en zeer lekker eten.
de keuken is lekker en het zaalpersoneel is heel vriendelijk je zal zeker niet met honger of dorst van tafel gaan doe zo voort
Mooie verzorgde zaal, tafelschikking. Vriendelijk onthaal, goede attente bediening. Eten was verzorgd, gevarieerd, en mooi afgewerkt.