Beoordelingen van Restobieres

356 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
356 beoordelingen
datum score
CATHERINE
Beoordeeld op: 15/03/2020
CATHERINE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Non seulement l'accueil est super chaleureux...

Non seulement l'accueil est super chaleureux mais la cuisine est délicieuse ! nous avons passé une excellente soirée ; plats et dessers savoureux, sans parler de la "Formi-diable"! je le recommanderai à tous les amis allant à Bruxelles.

Delabre
Beoordeeld op: 14/03/2020

je suis navré mais j'ai essayé de vous appeler...

je suis navré mais j'ai essayé de vous appeler pour annuler la table de 6 personnes hier soir mais c'était toujours occupé. à très vite et bon courage a vous pour ces moments difficile. pierre

Francine
Beoordeeld op: 09/03/2020
Francine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, vriendelijk en gedienstig personee...

Lekker eten, vriendelijk en gedienstig personeel.

Andre
Beoordeeld op: 09/03/2020
Andre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk . Doen echt moeite om Nederlan...

Zeer vriendelijk . Doen echt moeite om Nederlands te spreken . Zeer lekker eten en zeer goeie bediening .

Giovanni
Beoordeeld op: 08/03/2020
Giovanni beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Very nice location, kind staff, excellent cuisi...

Very nice location, kind staff, excellent cuisine and beers, fair price. Our experience couldn't have been better.

Riccardo
Beoordeeld op: 07/03/2020
Riccardo beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Very typical place, tasty cuisine, large select...

Very typical place, tasty cuisine, large selection of good beers. Reasonably cheap in terms of bill. Really belgian!

Bruno
Beoordeeld op: 04/03/2020
Bruno beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Ambiance et Acceuil. Qualité et Quantité,Servic...

Ambiance et Acceuil. Qualité et Quantité,Service. Très CHOUETTE!

bertrand
Beoordeeld op: 03/03/2020
bertrand beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

C'est très très bon et les serveurs sont très...

C'est très très bon et les serveurs sont très sympas!

Raphaelle
Beoordeeld op: 01/03/2020
Raphaelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

L'accueil comme à chaque fois, souriant, chaleu...

L'accueil comme à chaque fois, souriant, chaleureux... La qualité des plats et des recettes, le choix des bières... Rien à dire, l'un des meilleurs restaurants de Bruxelles !!!

Stéphane
Beoordeeld op: 29/02/2020
Stéphane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

bon plat bonne ambiance...

bon plat bonne ambiance

datum score