Beoordelingen van Costa D'amalfi

121 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
121 beoordelingen
datum score
Eddy
Beoordeeld op: 16/02/2020
Eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner

Niet tevreden kreeg niet veel op mijn bord...

Niet tevreden kreeg niet veel op mijn bord kleine gerechten

Sigrid
Beoordeeld op: 16/02/2020
Sigrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Gastronomical, friendly hosts, quality and...

Gastronomical, friendly hosts, quality and out of the bix food

mark
Beoordeeld op: 13/02/2020
mark beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Food and service were excellent...

Food and service were excellent

Jose Luis del Amo
Beoordeeld op: 06/02/2020

Mon manager etait ravi de l'edroit et de la...

Mon manager etait ravi de l'edroit et de la nourriture !

FRERE
Beoordeeld op: 04/02/2020
FRERE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

La cuisine italienne est raffinée et délicieuse...

La cuisine italienne est raffinée et délicieuse. Le restaurant est facile d'accès et on peut se garer pas loin. Le patron et son équipe sont chaleureux et très accueillants. Nous y avons fêté l'anniversaire de ma fille. Cordialement. S. FRERE

Sigrid
Beoordeeld op: 26/01/2020
Sigrid beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Very good food and wine. The plates were nicely...

Very good food and wine. The plates were nicely decorated. Very friendly service. Everything for a succesful evening.

Rita
Beoordeeld op: 24/01/2020
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekkere en eerlijke kost...

lekkere en eerlijke kost

Peter
Beoordeeld op: 14/01/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Very good service by friendly staff. Cosy and...

Very good service by friendly staff. Cosy and modern interior. Food & wine were perfect (eg quality, presentation,....)

Victoria
Beoordeeld op: 10/01/2020
Victoria beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Thank you, Costa D'Amalfi, for a wonderful...

Thank you, Costa D'Amalfi, for a wonderful dining experience. Your service was impeccable, your food was exemplary, and your wine was spectacular. We will recommend that our friends and associates who visit Brussels make sure that they dine with you. And we will return! Grazie

Benoit
Beoordeeld op: 08/01/2020
Benoit beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Accueil chaleureux. Cuisine remarquable....

Accueil chaleureux. Cuisine remarquable.

datum score