Beoordelingen van Chez Leon

1091 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
1091 beoordelingen
datum score
Freddy
Beoordeeld op: 02/03/2020
Freddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte bediening zeer vriendelijk en super...

Vlotte bediening zeer vriendelijk en super lekker prijskwaliteit

Stephane
Beoordeeld op: 02/03/2020
Stephane beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Nourriture délicieuse, staff très professionel...

Nourriture délicieuse, staff très professionel et charmant, superbe cadre.

Ana
Beoordeeld op: 02/03/2020
Ana beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

The mushrooms were uncooked in my moules poulet...

The mushrooms were uncooked in my moules poulette and the curry sauce tasted like raw curry, very bitter in the curry mussels.

jacqueline
Beoordeeld op: 02/03/2020
jacqueline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

casserole de moules spéciales de 800gr pas...

casserole de moules spéciales de 800gr pas assez de moules dans la casserole je n'ai pas mangé à ma faim est ce dû au fait que j'avais un vocher ? bien cordialement jacqueline fonteyn

danielle
Beoordeeld op: 01/03/2020
danielle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Service aimable malgré une clientèle nombreuse....

Service aimable malgré une clientèle nombreuse. Produits de qualité. Les moules gratinées sont pour moi les meilleures et je n'hésite pas à faire 100km

Geoff
Beoordeeld op: 26/02/2020
Geoff beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker en goede tafelbediening! De gerookt...

Heel lekker en goede tafelbediening! De gerookte zalm was beter dan anders, vernieuwd en zonder die overdreven lading salaad en peterselie deze keer.

Adrian
Beoordeeld op: 25/02/2020
Adrian beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Business lunch/diner, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Very good services and very good food....

Very good services and very good food.

Aimé
Beoordeeld op: 23/02/2020
Aimé beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Les services étaient très mauvais. Les serveurs...

Les services étaient très mauvais. Les serveurs étaient pas sympathiques.

Milos
Beoordeeld op: 23/02/2020
Milos beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Tasty food, kind waiter, excellent pricr...

Tasty food, kind waiter, excellent pricr

Georges
Beoordeeld op: 23/02/2020
Georges beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

L'ambiance est bon enfant les serveurs sont...

L'ambiance est bon enfant les serveurs sont sympa et pour manger des moules l'endroit se prête bien et puis nous avions 50% de réduction sur la nourriture

datum score