Beoordelingen van Appelthai

683 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
683 beoordelingen
datum score
Mariana
Beoordeeld op: 04/08/2021
Mariana beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

On a passé un agréable soirée bien servi les...

On a passé un agréable soirée bien servi les plats bien parfumé a refaire, merci à vous

Dominique
Beoordeeld op: 04/08/2021
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Ambiance super sympa et repas délicieux...

Ambiance super sympa et repas délicieux

Brenda
Beoordeeld op: 01/08/2021
Brenda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Proper, beleefd, verzorgd, goed bediend… zelf...

Proper, beleefd, verzorgd, goed bediend… zelf door de jongen die ze juist werkten. Alleen beetje meer Nederland zou leuk zijn. Maar totaal geen kritiek!!! TOP

Robert
Beoordeeld op: 31/07/2021
Robert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten en bediening heel goed , 1 min punt person...

Eten en bediening heel goed , 1 min punt personeel spreekt bijna geen nederlands.

Corinne
Beoordeeld op: 30/07/2021
Corinne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Cadre agréable, bonne cuisine...

Cadre agréable, bonne cuisine

Raphaël
Beoordeeld op: 30/07/2021
Raphaël beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Simplement top,...

Simplement top,

Yannick
Beoordeeld op: 29/07/2021
Yannick beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Bonjour, Très bon accueil et nous avons super...

Bonjour, Très bon accueil et nous avons super bien mangé. :-)

Véronique
Beoordeeld op: 29/07/2021
Véronique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

I arrived early and was the first one in the...

I arrived early and was the first one in the restaurant. I received a warm welcome from the whole staff

Carolina
Beoordeeld op: 28/07/2021
Carolina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Geen rekening gehouden met allergie van vriendi...

Geen rekening gehouden met allergie van vriendin, deze zat met een opgezwollen keel en we moesten meteen naar de dokter.

Marion
Beoordeeld op: 28/07/2021

Vriendelijke mensen, lekker eten, fijne sfeer,...

Vriendelijke mensen, lekker eten, fijne sfeer, lastig dat Nederlands communiceren moeilijk is

datum score