Beoordelingen van Paradise Of India

57 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.2
57 beoordelingen
datum score
Anne
Beoordeeld op: 14/08/2022
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Plats raffinés Bon accueil...

Plats raffinés Bon accueil

Pierre
Beoordeeld op: 22/03/2022
Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Excellent accueil. Cuisine de qualité exception...

Excellent accueil. Cuisine de qualité exceptionnelle et service impeccable. On reviendra ! A recommander chaudement. Pierre Moulin

Lamia
Beoordeeld op: 15/03/2022
Lamia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Ambiance conviviale. Serveur souriant aimable...

Ambiance conviviale. Serveur souriant aimable et très gentille. Rapidité et efficacité avec un service impeccable et surtout trop bon et copieux. Je recommande.

Antonella
Beoordeeld op: 25/12/2021
Antonella beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Nourriture delicieuse et très bon service...

Nourriture delicieuse et très bon service

Rob
Beoordeeld op: 23/11/2021
Rob beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was zo als gewoonlijk heerlijk en...

Het eten was zo als gewoonlijk heerlijk en de bediening was super. Echt een aanrader. Tot de volgende keer

Véronique
Beoordeeld op: 23/08/2021
Véronique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

c'est bon, mais le menu découverte était un...

c'est bon, mais le menu découverte était un peu trop limité

Nadine
Beoordeeld op: 30/09/2020
Nadine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

My sister and I are frequent customers of Parad...

My sister and I are frequent customers of Paradise of India. We enjoy their cuisine and their warm welcome

Catherine
Beoordeeld op: 29/02/2020
Catherine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Accueil très sympathique, conseils justes,...

Accueil très sympathique, conseils justes, cuisine succulente. Le personnel a fait preuve d'une très grande gentillesse. On reviendra!

Virginie
Beoordeeld op: 16/02/2020
Virginie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Un très bon resto. Simple et familiale....

Un très bon resto. Simple et familiale.

Hafide
Beoordeeld op: 01/01/2020
Hafide beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Le +++ : Premier essai et ravie de l avoir...

Le +++ : Premier essai et ravie de l avoir découvert. Resto qui paie pas de mine mais service parfait et qualité prix plus que satisfaisant. Ce fut un repas copieux, frais et très bien servi. Le moins

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan