Beoordelingen van Les Rives Du Gange

210 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.1
210 beoordelingen
datum score
Marsal
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: - 15% sur la carte
Beoordeeld op: 03/10/2021
Marsal beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Great food and cosy ambiance!...

Great food and cosy ambiance!

Lee
Beoordeeld op: 02/10/2021
Lee beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

First impression was a failure. While all other...

First impression was a failure. While all other tables had unbroken chips served with their entry plate, our basket was full of the broken chips. The discount of 15 % offered by resto.be reservation was not respected. We had to pay full price, with no discount. Lastly, they were apathetic to our concerns and dinner. We do not recommend the Les Rives Du Gange, moreover we recommend to stay away,

Alice
Beoordeeld op: 18/08/2021
Alice beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner

The restaurant itself is beautifull, calm &...

The restaurant itself is beautifull, calm & cosy. the reception very kind & friendly & the food very tasty.

Ana-Maria
Beoordeeld op: 15/08/2021
Ana-Maria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

L’endroit, le personnel très gentil et disponib...

L’endroit, le personnel très gentil et disponible, les plats parfumés, épicés et délicieux, tout est parfait!!!!

Philippe
Beoordeeld op: 31/07/2021
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Table réservée sans problème , accueil chaleure...

Table réservée sans problème , accueil chaleureux et service impeccable

Natalie
Beoordeeld op: 25/07/2021
Natalie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Malheureusement plus rien à avoir avec les...

Malheureusement plus rien à avoir avec les bons plats d'avant. Les repas médiocres, présentés avec aucun charme. La propreté laisse beaucoup à desirer et les mesures sanitaires peu respectées par le personnel. La jolie decoration à l'époque est devune vieillot et sale. Dommage, mais vraiment pas à conseiller.

nicolas
Beoordeeld op: 21/06/2021
nicolas beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Business lunch/diner

Une carte où on a l'embarras du choix, des...

Une carte où on a l'embarras du choix, des plats raffinés, un jardin bien agréable. + un super accueil

Crystal
Beoordeeld op: 12/06/2021
Crystal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Best Indian cuisine in Brussels....

Best Indian cuisine in Brussels.

Supreetha
Beoordeeld op: 09/10/2020
Supreetha beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Chicken was really good. Nice Ambience....

Chicken was really good. Nice Ambience.

Lola
Beoordeeld op: 29/09/2020
Lola beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Délicieux !...

Délicieux !

datum score