Beoordelingen van Le Passage

352 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.8
352 beoordelingen
datum score
Julie
Beoordeeld op: 15/10/2020
Julie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Everything was perfect from start to finish...

Everything was perfect from start to finish - the service was impeccable, the food was heavenly. The whole experience was an absolute delight.

Pascal
Beoordeeld op: 11/10/2020
Pascal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Très bonne table et excellent accueil : un...

Très bonne table et excellent accueil : un dîner parfait

Philippe
Beoordeeld op: 18/09/2020
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Entièrement satisfaits... rien à redire !...

Entièrement satisfaits... rien à redire !

LESSIRE
Beoordeeld op: 16/09/2020
LESSIRE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Très bon restaurant. Remarquable rapport qualit...

Très bon restaurant. Remarquable rapport qualité prix pour le lunch. Personnel très aimable.

T
Beoordeeld op: 10/09/2020
T beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Très bon plats, bon service....

Très bon plats, bon service.

TRIMBOLI
Beoordeeld op: 03/09/2020
TRIMBOLI beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Bon service Qualité excellent...

Bon service Qualité excellent

Jackie
Beoordeeld op: 28/08/2020
Jackie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

My guest and I enjoyed our luncheon menu very...

My guest and I enjoyed our luncheon menu very much. My friend had visited several years ago when it had a Michelin star. We both felt that the two main dishes in the menu were not up to the high quality/standard of the other dishes such as the entree and desert but still acceptable. The waiters were friendly and efficient and given it was a very busy lunchtime that was all the more noticeable. With the exception of one large table, I was probably the youngest person in the restaurant which is not often the case.

Laetitia
Beoordeeld op: 25/08/2020
Laetitia beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Excellent déjeuner et service de qualité. Nous...

Excellent déjeuner et service de qualité. Nous avons également passé commandes de menus durant le confinement et n'avons pas été déçu. Bravo.

CATHERINE
Beoordeeld op: 15/08/2020
CATHERINE beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

cadre très agréable - accueil et service chaleu...

cadre très agréable - accueil et service chaleureux - mets raffinés - excellent rapport qualité/prix

Regis
Beoordeeld op: 31/07/2020
Regis beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Très bonne cuisine, service attentif sans être...

Très bonne cuisine, service attentif sans être guindé, bon rapport qualité/prix... à conseiller !

datum score