Beoordelingen van Le Cajou

42 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
42 beoordelingen
datum score
Armand
Beoordeeld op: 15/10/2020
Armand beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Alle gerechten heel smaakvol bereid. Vlotte...

Alle gerechten heel smaakvol bereid. Vlotte en aangename bediening. Alles wordt coronaproof gehouden.

Michelle
Beoordeeld op: 12/10/2020
Michelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Service aimable, professionnel mais sans chich...

Service aimable, professionnel mais sans chichi ! Assiette toujours copieuse et savoureuse...une adresse à laquelle on revient.

Luc
Beoordeeld op: 12/10/2020
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

goede prijs kwaliteit verhouding, goede keuze...

goede prijs kwaliteit verhouding, goede keuze van aangepaste wijnen

Myriam
Beoordeeld op: 09/10/2020
Myriam beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten en vriendelijke bediening....

Lekker eten en vriendelijke bediening.

Maurice
Beoordeeld op: 07/10/2020
Maurice beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was super-lekker! Vriendelijke bedieni...

Het eten was super-lekker! Vriendelijke bediening! Corona-maatregelen waren dik in orde, wij voelden ons op ons gemak. Bedankt! Maurice en Chris, Walter en Lutgarde

Guy
Beoordeeld op: 23/09/2020
Guy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename setting, vriendelijk onthaal en topbe...

Aangename setting, vriendelijk onthaal en topbediening. Normale wachttijd tussen bestelling en bediening gerechten. Gerechten lekker en meer dan genoeg.

Bernard
Beoordeeld op: 20/09/2020
Bernard beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Très bon accueil, cuisine simple et efficace,...

Très bon accueil, cuisine simple et efficace, excellent ,très bel endroit

Kzr
Beoordeeld op: 24/08/2020
Kzr beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer gezellig, vriendelijke bediening en lekker...

Zeer gezellig, vriendelijke bediening en lekker eten.

Noël
Beoordeeld op: 18/07/2020
Noël beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader

Excellent repas conforme aux avis sur le site...

Excellent repas conforme aux avis sur le site TripAdvisor. Personnel sympathique et attentionné. Sabayon et crème brûlée à tomber à la renverse !

Armand
Beoordeeld op: 27/06/2020
Armand beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De vriendelijkheid 8 8de service alles is perfe...

De vriendelijkheid 8 8de service alles is perfect zoals altijd wij zijn al jaren klant

datum score