Beoordelingen van Le Cajou

31 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
31 beoordelingen
datum score
placeholder
Ellen
Beoordeeld op: 15/08/2019
Ellen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Prijs/kwalitiet is Top. De brunch is SUPER....

Voor herhaling vatbaar. Het eten is alles erop en eraan. Groetjes familie Bral-Dedeken.

Elisabeth
Beoordeeld op: 02/07/2019
Elisabeth beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Premier contact déplaisant : "je n'ai pas reçu...

Premier contact déplaisant : "je n'ai pas reçu votre réservation par internet ".Devant l'accusé de réception : "on ne me l'a pas transmis. D'ailleurs,vous avez de la chance, il y a d'autres clients, sinon on serait fermés, on ne prend pas de réservations à 20h45" !!!! Nous avons mangé froid, et le supplément de fines tranches de pain grillé servant de croûtons à la bouillabaisse nous sont parvenus alors que nous avions terminé notre insipide soupe.

Jean-Pierre
Beoordeeld op: 10/06/2019
Jean-Pierre beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De brunch is zeker voor herhaling vatbaar....

De brunch is zeker voor herhaling vatbaar. Veel variatie en een zeer goede bediening. Familie Bral

Jaak d.
Beoordeeld op: 14/02/2019
Jaak d. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, gezellige eetzaal en supervriendel...

lekker eten, gezellige eetzaal en supervriendelijke bediening

Franky W.
Beoordeeld op: 26/12/2018
Franky W. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker eten, vriendelijke bediening, prijs...

lekker eten, vriendelijke bediening, prijs kwaliteit komt overeen maar toch 1 min puntje. er is geen dranken kaart noch voor aperitief of drank bij het eten zodoende dat men uit het hoofd moet bestellen en ook de prijs niet kent van het bestelde. idem wat betreft de desserts geen kaart dus ook geen prijs van het bestelde anders is het er top en zekers een aanrader voor wie houd van verrassingen.....

NICOLAS L.
Beoordeeld op: 09/12/2018
NICOLAS L. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Le restaurant était FERMÉ !!! Impossible de...

Le restaurant était FERMÉ !!! Impossible de trouver un autre restaurant à La Panne à 19h45 ! Tous étaient complets...

Julien B.
Beoordeeld op: 01/10/2018
Julien B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk en héél lekker en verzorgd eten...

Vriendelijk en héél lekker en verzorgd eten voor herhaling vatbaar dank u Julien en Marlee

Henri
Beoordeeld op: 17/08/2018
Henri beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Bediening en eten was perfect...

Bediening en eten was perfect

Karen
Beoordeeld op: 13/05/2018
Karen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten, vriendelijke bediening en hondvrie...

Lekker eten, vriendelijke bediening en hondvriendelijk!

Dan
Beoordeeld op: 30/09/2017
Dan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Très bonne surprise

Excellent dîner et soirée avec un personnel aux petits oignons. Un samedi soir, atmosphère décontractée et agréable

datum score