Beoordelingen van 't Stoofpotje Ii

104 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
104 beoordelingen
datum score
Kathleen
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Digestif ou liqueur offert
Beoordeeld op: 05/03/2020
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Superlekker eten, heel vlotte en vriendelijke...

Superlekker eten, heel vlotte en vriendelijke bediening, een echte aanrader!

Bombeke
Beoordeeld op: 16/02/2020
Bombeke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was top...een echte aanrader...

Alles was top...een echte aanrader

Paul
Beoordeeld op: 15/02/2020

Heel lekker en goede bediening....

Heel lekker en goede bediening.

ROOSSIE
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Digestif ou liqueur offert
Beoordeeld op: 17/01/2020
ROOSSIE beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten Goeie prijs Vriendelijk Gezellig...

Lekker eten Goeie prijs Vriendelijk Gezellig

Martine
Beoordeeld op: 13/01/2020
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Een aangenaam interieur, we werden vriendelijk...

Een aangenaam interieur, we werden vriendelijk ontvangen. Het eten werd snel geserveerd en was heel lekker.

Van Parys
Beoordeeld op: 11/01/2020
Van Parys beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekker gegeten aan een goeie prijs, vriend...

zeer lekker gegeten aan een goeie prijs, vriendelijke bediening

freddy
Beoordeeld op: 06/01/2020
freddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Goed gelegen , mooi interieur lekker eten. fred...

Goed gelegen , mooi interieur lekker eten. fred.

DECOCK
Beoordeeld op: 02/01/2020
DECOCK beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie keuzes, Vriendelijke en correcte bedienin...

Mooie keuzes, Vriendelijke en correcte bediening. Lekker en fijn gepresenteerd eten. Prima prijs kwaliteit. Gezellige plek om te eten ook voor vegetariërs. Voor herhaling vatbaar.

Coppens
Beoordeeld op: 23/12/2019
Coppens beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker en gezellig en daarbij nog goedkoop ook....

Lekker en gezellig en daarbij nog goedkoop ook.

Slock
Beoordeeld op: 17/12/2019
Slock beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijke bediening, lekker eten, juiste...

Vriendelijke bediening, lekker eten, juiste porties - niet teveel. Mijn vrouw had per ongeluk haar thee omver gestampt en deze werd vervangen zonder meer kost. Bedankt.

datum score