Beoordelingen van 't Stoofpotje Ii

89 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
89 beoordelingen
datum score
Kenny
Beoordeeld op: 24/09/2019
Kenny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten,alleen jammer dat men de aperetiefh...

Lekker eten,alleen jammer dat men de aperetiefhapjes al weg namen terwijl we nog onze aperetief bezig waren.

Nathalie
Beoordeeld op: 22/09/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Verrassende gerechten!...

Verrassende gerechten!

Anja
Beoordeeld op: 16/09/2019
Anja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk personeel. Toiletten zijn wel aan...

Vriendelijk personeel. Toiletten zijn wel aan vernieuwing toe.

Marlies
Beoordeeld op: 12/09/2019
Marlies beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten. Vriendelijk personeel...

Lekker eten. Vriendelijk personeel

Midden West - Vaanderen
Beoordeeld op: 10/09/2019
Midden West - Vaanderen beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker! Zeker voldoende! Heel vriendelijk!...

Heel lekker! Zeker voldoende! Heel vriendelijk! Zeker een aanrader om te doen!

Sonia
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Digestif ou liqueur offert
Beoordeeld op: 01/08/2019
Sonia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Eten zeer lekker service top voor herhaling...

Eten zeer lekker service top voor herhaling vatbaar

Paula
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Digestif ou liqueur offert
Beoordeeld op: 21/07/2019
Paula beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker, en debediening ook!! Wij...

Het eten was lekker, en debediening ook!! Wij komen terug, zeker !! Dank u Paula Cornelis

Karen
Beoordeeld op: 18/06/2019
Karen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Steeds een vriendelijke bediening en lekker...

Steeds een vriendelijke bediening en lekker eten.

Nancy
Beoordeeld op: 13/05/2019
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker..proper..vriendelijke en vlotte bedienin...

Lekker..proper..vriendelijke en vlotte bediening

Erwin
Beoordeeld op: 13/05/2019
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

zeer lekker eten en vriendelijke bediening...

zeer lekker eten en vriendelijke bediening

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in