Beoordelingen van Eat Love Pizza

1405 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.9
1405 beoordelingen
datum score
Rogier
Beoordeeld op: 08/09/2019
Rogier beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Great pizza’s, fantastic atmosphere! Highly...

Great pizza’s, fantastic atmosphere! Highly recommended

Anouk
Beoordeeld op: 02/09/2019
Anouk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Met een grote groep (15 personen) komen eten,...

Met een grote groep (15 personen) komen eten, goed ontvangen, iedereen heeft redelijk tegelijk kunnen eten, ook al zat ook de rest van het restaurant vol. Steeds bediend met een glimlach en ons niet tot last gevoeld, wat je op andere plekken toch wel gauw merkt :-) En natuurlijk super lekkere pizza en cocktails!

Elke
Beoordeeld op: 01/09/2019
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten, gezellige sfeer, heel vriende...

Heel lekker eten, gezellige sfeer, heel vriendelijke bediening

Janka
Beoordeeld op: 31/08/2019
Janka beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekkere mojito en overheerlijke pizza...

Heel lekkere mojito en overheerlijke pizza ! Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam! TOP!

Lobke
Beoordeeld op: 30/08/2019
Lobke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Zoals steeds heerlijke pizza hier. Ook super...

Zoals steeds heerlijke pizza hier. Ook super dat je kan opteren voor een kleinere pizza met een slaatje erbij, zonder meerprijs. We kwamen aan met uitgehongerde kinderen. Aperitiefhapje, zoals olijfjes of zo staan jammer genoeg niet op de kaart. We kregen wat lekkere focaccia, maar iets meer aanbod zou fijn zijn. Bij de reservatie had ik aangegeven dat we met een jarig kindje kwamen. Was wel leuk geweest als daar bij de begroeting iets mee gedaan werd, gewoon gefeliciteerd zeggen of zo, was niet het geval. We kregen dan weer wel lekkere wafeltjes, van het huis, voor de verjaardag, wat natuurlijk fijn was!

Roland
Beoordeeld op: 20/08/2019
Roland beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader

Service en eten alles volgens wens...

Service en eten alles volgens wens

Evelyne
Beoordeeld op: 20/08/2019
Evelyne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer lekkere hapjes en pizza, vriendelijke...

Zeer lekkere hapjes en pizza, vriendelijke dames die ons bedienden! We moesten wel lang wachten, ik denk een beetje onderbezetting (dit was vorige keer ook zo).

GUY
Beoordeeld op: 17/08/2019
GUY beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekkere pizza’s en vriendelijke bediening...

Lekkere pizza’s en vriendelijke bediening

Stijn
Beoordeeld op: 17/08/2019
Stijn beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heerlijke pizza's met een vriendelijke service!...

Heerlijke pizza's met een vriendelijke service!

Helena
Beoordeeld op: 17/08/2019
Helena beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Hele lekkere pizza, wijn en dessert. Jammer...

Hele lekkere pizza, wijn en dessert. Jammer dat onze aperitiefcocktails pas kwamen nadat we onze pizza en wijn hadden gekregen.

datum score