Beoordelingen van Eat Love Pizza

1535 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.9
1535 beoordelingen
datum score
Veerle
Beoordeeld op: 18/09/2021
Veerle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijke, vlotte bediening, aperobordlekker...

Vriendelijke, vlotte bediening, aperobordlekkere pizza en pasta gegeten

Chandni
Beoordeeld op: 18/09/2021
Chandni beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Vriendelijke bediening, aangename locatie -...

Vriendelijke bediening, aangename locatie - zeker als je buiten kan zitten - en zeer lekkere pizza :-)

BARBARA
Beoordeeld op: 17/09/2021
BARBARA beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijke antipasti: Tempura di melanzane...

Heerlijke antipasti: Tempura di melanzane terecht één van hun aanraders. Pizza bianca Pesto is mijn favoriet! .

janssen
Beoordeeld op: 13/09/2021
janssen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Het was gezellig. Buiten gezeten langs het...

Het was gezellig. Buiten gezeten langs het water. De pizza's zijn anders dan anders en erg lekker. Meer moet dat niet zijn he

Karolien
Beoordeeld op: 12/09/2021
Karolien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Beperktere kaart dan 2 jaar geleden. Geen kinde...

Beperktere kaart dan 2 jaar geleden. Geen kindermenu meer. Weinig groenten op pizza. Extra groenten worden serieus doorgerekend (+3€ per extra groente!)

Serkan
Beoordeeld op: 12/09/2021
Serkan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Top bediening, lekker, leuke setting. Top !...

Top bediening, lekker, leuke setting. Top !

Lieve
Beoordeeld op: 11/09/2021
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het restaurant was heel warm. De pizzabodems...

Het restaurant was heel warm. De pizzabodems waren onvoldoende gebakken. Het was een dure rekening.

Mieke Poppe
Beoordeeld op: 11/09/2021
Mieke Poppe beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Zalige keuken, héérlijke antipasti, goeie bedie...

Zalige keuken, héérlijke antipasti, goeie bediening, vlot verloop ! Dank je wel !

Jeffrey
Beoordeeld op: 09/09/2021
Jeffrey beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Top...

Top

Dries
Beoordeeld op: 06/09/2021
Dries beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

De ontvangst was geweldig, het eten de drankjes...

De ontvangst was geweldig, het eten de drankjes fantastisch lekker, zonder twijfel de beste pizzas van de stad!

datum score