Superlekkere pizza met een mooi bijpassend...
Superlekkere pizza met een mooi bijpassend wijntje op een zwoele zomeravond, meer moet dat niet zijn!
ELP biedt al vele jaren goede kwaliteit, eerlijk en heerlijk bereide pizza's. De kinderen vinden het wel jammer dat de hartvormige wafeltjes niet meer op de dessertkaart prijken. Maar sfeer, bediening en kader maken alles goed.
Zeer lekkere pizza, vlotte, vriendelijke bediening en mooi zitten in een prachtig herenhuis.
Goede locatie en enorm lekker gegeten. Aanrader!
heel sympathieke en vlotte bediening
Mozzarella deluxe pizza was heel lekker. Mijn vriendin ook vond haar gluten vrij pizza goed. Ik vond het restaurant gezellig.
Vlotte online reservatie, veel praktische info op de website, menukaart volledig online beschikbaar, vlotte en vriendelijke bediening (ook al was het druk), zeer lekkere pizza.
Fijn kader, lekkere pizza’s! Origineel. Leuke beleving! We hebben er van genoten!