Beoordelingen van Spoorloos Perron

383 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.5
383 beoordelingen
datum score
Katrien
Beoordeeld op: 31/08/2017
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het is was heel lekker en we hadden een gezelli...

Het is was heel lekker en we hadden een gezellige plaats op het terras. Het duurde wel heel lang alvorens we konden eten, niet echt geschikt voor lunch tijdens de werkuren dus.

Pascal V.
Beoordeeld op: 25/08/2017
Pascal V. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekend ☺☺☺...

Uitstekend ☺☺☺

Charlotte
Beoordeeld op: 22/08/2017
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super vriendelijk personeel en de jarige werd...

Super vriendelijk personeel en de jarige werd getrakteerd met een glaasje bubbels! Super sympathiek :-)

Veerle
Beoordeeld op: 22/08/2017
Veerle beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellig kader, correcte maaltijden met voldoen...

Gezellig kader, correcte maaltijden met voldoende groenten! Geen opdringerig personeel.

Frans T.
Beoordeeld op: 13/08/2017
Frans T. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

lekker en gezellig...

lekker en gezellig

Jurgen K.
Beoordeeld op: 10/08/2017
Jurgen K. beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Ongecompliceerd en toch strevend naar uitmunten...

Ongecompliceerd en toch strevend naar uitmuntendheid.

Wim
Beoordeeld op: 09/08/2017
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker,degelijk eten , zeer goed en natuurlijk...

Lekker,degelijk eten , zeer goed en natuurlijk bier en uiterst vriendelijke bediening.Dit alles voor een correcte prijs.Zeker herdoen !

Peter
Beoordeeld op: 09/08/2017
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Al meerdere malen genoten van de toffe omgeving...

Al meerdere malen genoten van de toffe omgeving en goede zeer vriendelijke service. Er is genoeg keuze voor elk wat wils.

Pieter B.
Beoordeeld op: 09/08/2017
Pieter B. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

heel lekkere lunch, verzorgd, lekker, voldoende...

heel lekkere lunch, verzorgd, lekker, voldoende, aangename omgeving, etc. Niets op aan te merken! ik kom zeker terug

Karen
Beoordeeld op: 05/08/2017
Karen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Vriendelijke bediening, goed verzorgd eten....

Vriendelijke bediening, goed verzorgd eten.

datum score