Beoordelingen van Midtown Grill

412 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
412 beoordelingen
datum score
Beoordeeld op: 06/02/2023
beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het personeel was supervriendelijk! Niets was...

Het personeel was supervriendelijk! Niets was hen teveel om ons een onvergetelijke ochtend te laten beleven. Hartelijke dank!

Erwin
Beoordeeld op: 04/02/2023
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Eten was heel lekker. Service uitstekend!...

Eten was heel lekker. Service uitstekend!

Catherine
Beoordeeld op: 30/01/2023
Catherine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Zelfs met een vergissing over het uur van onze...

Zelfs met een vergissing over het uur van onze reservatie werden we super onthaald door Louisa en haar collega! Toppers die een fijne oplossing gaven en daardoor onze dag goedmaakten! Daarnaast was de brunch ook heel lekker, maar wat we toch vooral onthouden is de super professionele geslaagde service!

Beoordeeld op: 27/01/2023
beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

goede ontvangst en service, een uitgebreid...

goede ontvangst en service, een uitgebreid ontbijtbuffet

Anne
Beoordeeld op: 27/01/2023
Anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

een aangenaam kader, zeer vriendelijke gedistin...

een aangenaam kader, zeer vriendelijke gedistingeerde obers. Goede respons gekregen op mijn intolerantie tegenover opgewarmde witte wijn in sauzen. Het is niet de alcohol het probleem maar de chemische reactie die je verkrijgt door opwarming waarop ik reageer. Bedankt voor het begrip.

Caroline
Beoordeeld op: 23/01/2023
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Very slow service even though it was not busy....

Very slow service even though it was not busy. One of our steaks was chewy. Overall disappointed for the hefty price we paid!

Sven
Beoordeeld op: 21/01/2023
Sven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Gastvrij restaurant , perfect georganiseerd...

Gastvrij restaurant , perfect georganiseerd en verzorgd jouw persoonlijke wensen !

Eelco
Beoordeeld op: 21/01/2023
Eelco beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Excellent food; very good and friendly service...

Excellent food; very good and friendly service; warm ambiance

Ruth
Beoordeeld op: 14/01/2023
Ruth beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Eten was koud, weinig smaak. Wel heel vriendel...

Eten was koud, weinig smaak. Wel heel vriendelijk personeel

André
Beoordeeld op: 09/01/2023
André beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

vlotte bediening en vriendelijk personeel,...

vlotte bediening en vriendelijk personeel, eten was lekker

datum score