Beoordelingen van Midtown Grill

250 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.4
250 beoordelingen
datum score
Nathalie
Beoordeeld op: 28/12/2019

Les langoustines bien sans plus (les pattes...

Les langoustines bien sans plus (les pattes et pinces peu remplies et difficiles à casser ... peu de chair dans la partie principale avec une cuisson moyenne ... par contre assaisonnement top). Heureusement qu'il y a l'eau chaude et le citron pour se nettoyer les mains ! Le flétan trop cuit et le risotto trop cuit (réchauffé ?) et trop salé. Vu les prix affichés la déception est encore plus difficile à "avaler" Service impeccable comme d'habitude.

Isabelle
Beoordeeld op: 27/12/2019
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

We had a great xmas dinner with the family...

We had a great xmas dinner with the family in the midtown grill. The food was delicious, the staff was friendly and this in a unique location in Ghent. Thanks !

Alec
Beoordeeld op: 25/12/2019
Alec beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Verhouding prijs/kwaliteit

The dinner was just delicious ! Unfortunately,...

The dinner was just delicious ! Unfortunately, some guests were extremely noisy and were a source of irritation for some other guests. The staff was efficient and charming :)

Leo
Beoordeeld op: 25/12/2019
Leo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Kerstavond menu met bijhorende wijnen. De opged...

Kerstavond menu met bijhorende wijnen. De opgediende schotels waren niet echt een lekkernij. De fazant was droog en hard. Ordinaire wijnen en de witte wijn was niet gekoeld.

Sonja
Beoordeeld op: 22/12/2019
Sonja beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer vriendelijke bediening. Lekker eten en...

Zeer vriendelijke bediening. Lekker eten en achteraf ook nog een aangename babbel kunnen doen met de kok.

Bart
Beoordeeld op: 22/12/2019
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie

Allthough on a diet...

Allthough on a diet

Gabriel
Beoordeeld op: 20/12/2019
Gabriel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel goede service, lekker eten en aantrekkelij...

Heel goede service, lekker eten en aantrekkelijke prijzen! Komen nog eens!

anja
Beoordeeld op: 15/12/2019

erg aardige bediening. Maar we moesten tamelijk...

erg aardige bediening. Maar we moesten tamelijk lang op ons drankej wachten omdat er gekletst werd met een klant die wegging. we namen een drankje aan de bar. Onze tafel was klaar .lieten ons drankje op e bar staan zodat de bediening het naar onze tafel kon brengen. maar dat gebeurde helaas niet .dus zelf ons drankje maar even gehaald. voorgerecht oke. Hoofdgerecht langoustine ,moest zelf om kreeftentang en vork vragen en geen vingerbowl. de fazant als hoofdgerecht heel slecht. Erg droog ,taai en van binnen veel te rood. aardappelgerecht erbij bijna zwart en een witlof onherkenbaar. Nogmaals bediening aardig maar moet nog wat meer kijken wat er aantafel gebeurd. Eten matig

Kim
Beoordeeld op: 13/12/2019
Kim beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner

Absolutely! Great food and great service!...

Absolutely! Great food and great service!

Sam
Beoordeeld op: 09/12/2019
Sam beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel vriendelijke bediening. Het ontbijt is...

Heel vriendelijke bediening. Het ontbijt is altijd heerlijk uitgebreid, met veel variatie. Een jaarlijkse aangename traditie voor ons.

datum score