Beoordelingen van Allegro Moderato

598 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
598 beoordelingen
datum score
Wim
Beoordeeld op: 26/10/2020
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

prima bediening en super lekker gegeten en...

prima bediening en super lekker gegeten en gedronken met de juiste keuze door jullie van de aangepaste wijnen. jammer genoeg dag nadien bij de concurrentie gaan eten (naturell) en dit was één grote tegenvaller na de leuke avond bij jullie. als jullie terug open mogen komen we zeker als een van de eerste gasten terug. SUPER resto hebben jullie

Mirani
Beoordeeld op: 18/10/2020
Mirani beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

De sfeer was aangenaam. Het eten was super...

De sfeer was aangenaam. Het eten was super lekker en er waren verrassende smaken.

Koen
Beoordeeld op: 18/10/2020
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ja, top menu, alleen wat te lang wachttijd...

Ja, top menu, alleen wat te lang wachttijd tussen de gerechten

Karina
Beoordeeld op: 18/10/2020
Karina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Altijd lekker eten met een vriendelijke ontvans...

Altijd lekker eten met een vriendelijke ontvanst/bediening in een prachtig kader !

Ary
Beoordeeld op: 18/10/2020
Ary beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Topdiner...

Topdiner

Francis
Beoordeeld op: 18/10/2020
Francis beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Perfecte maaltijd met correcte kwaliteit/prijsv...

Perfecte maaltijd met correcte kwaliteit/prijsverhouding. Voorkomende en efficiënte bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.

Thierry
Beoordeeld op: 17/10/2020
Thierry beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We had a beautiful evening (just before the...

We had a beautiful evening (just before the closing for COVID-19) Perfect meal (menu adapted without any problem to our personal preferences) in a magnificent setting and friendly staff.

Jolenka
Beoordeeld op: 16/10/2020
Jolenka beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We love the restaurant so much, the atmosphere,...

We love the restaurant so much, the atmosphere, the food, the service. Everything was so perfect. It is the best one of the best restaurants I have even been to so far, and I totally recommend people to visit. We are super satisfied with the restaurant. Thank you for the hosting.

Floor
Beoordeeld op: 15/10/2020
Floor beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was echt fantastisch. We kwamen een half...

Het was echt fantastisch. We kwamen een half uur te laat maar er werd aardig gereageerd. Het eten was heerlijk en overvloedig en hetzelfde gold voor de wijn. Ik ben Nederlandse en iets extraverter dan Belgen, maar het personeel ontdooide erg. Ze gaven prettige aandacht. Het restaurant is schitterend en er wordt bijzonder goede muziek gedraaid. Zachtjes opera ook. Dat gaat heel goed. Maar vooral.... het eten en de drank waren heerlijk. Hier wil ik heel graag nog een keer heen.

Stéphanie
Beoordeeld op: 15/10/2020
Stéphanie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Echt een topper dit restaurant! Een heel roman...

Echt een topper dit restaurant! Een heel romantische sfeer, mooi versierd en een culinair hoogstandje! Het eten was zeer verfijnd en super lekker. Mijn vriend en ik zullen jullie hier snel terug zien

datum score