Beoordelingen van Allegro Moderato

611 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
611 beoordelingen
datum score
Mieke
Beoordeeld op: 17/06/2021
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Superlekkere lunch, prima door de ober aanbevol...

Superlekkere lunch, prima door de ober aanbevolen witte wijn, fijne bediening en natuurlijk ook - dank zij het mooie weer - gezellig op het terras eten! (al ziet het er binnen ook prachtig uit.)

Emiel
Beoordeeld op: 17/06/2021
Emiel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Prachtige locatie, mooie sfeervolle inrichting...

Prachtige locatie, mooie sfeervolle inrichting binnen en leuk terras aan het water buiten, lekker eten, vriendelijke bediening ... kortom : aanrader !

anne
Beoordeeld op: 16/06/2021
anne beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Cuisine de qualité pour un prix raisonnable...

Cuisine de qualité pour un prix raisonnable - belle terrasse au bord de l'eau

Monika
Beoordeeld op: 16/06/2021
Monika beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

uitstekend eten en heel vriendelijk uitbater...

uitstekend eten en heel vriendelijk uitbater

Edina
Beoordeeld op: 13/06/2021
Edina beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Perfect food and perfect service, we loved it....

Perfect food and perfect service, we loved it.

Yvi
Beoordeeld op: 13/06/2021
Yvi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten, vriendelijke bediening maar wel...

Lekker eten, vriendelijke bediening maar wel heel lang wachten tussen de gerechten, meer dan 3 u getafeld.

Simon
Beoordeeld op: 12/06/2021
Simon beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Altijd fantastisch lekker eten en super bedieni...

Altijd fantastisch lekker eten en super bediening !

Albert
Beoordeeld op: 12/06/2021
Albert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Mijn echtgenote en ik kennen het restaurant...

Mijn echtgenote en ik kennen het restaurant al lang, vriendelijke bediening, het eten is zeer goed en een machtig kader .

Peggy
Beoordeeld op: 12/06/2021
Peggy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker gegeten in een prachtig restaurant...

Zeer lekker gegeten in een prachtig restaurant op een mooie lokatie met vriendelijke bediening!

Karel
Beoordeeld op: 11/06/2021
Karel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Schitterende locatie, schitterende bordjes,...

Schitterende locatie, schitterende bordjes, een plezier voor het oog en het palet. En tot slot maar minstens even belangrijk, een heel attente, vlotte en persoonlijke bediening door Eddy. Een adres om steeds opnieuw en opnieuw naar terug te keren.

datum score