Beoordelingen van Allegro Moderato

494 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
494 beoordelingen
datum score
Olivier
Beoordeeld op: 29/01/2020
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Topkok. in een authentiek kader genoten van...

Topkok. in een authentiek kader genoten van heerlijk menu.

Jacques
Beoordeeld op: 26/01/2020
Jacques beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij hebben de lunch gekozen op zaterdag en...

Wij hebben de lunch gekozen op zaterdag en kregen een palet van fijne gerechten op het bord getoverd. Opnieuw een schot in de roos, dit restaurant blijven wij aanbevelen, altijd opnieuw schitterende creaties met stijl aan tafel gebracht.

trui
Beoordeeld op: 23/01/2020
trui beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

het eten was heel lekker en een fijne bediening...

het eten was heel lekker en een fijne bediening.de schotels waren kleine schilderijen.HET KADER IS UNIEK

Tim
Beoordeeld op: 05/01/2020
Tim beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

gezellig interieur,vriendelijk personeel waarbi...

gezellig interieur,vriendelijk personeel waarbij ook een lachje afkan.

Jennifer
Beoordeeld op: 04/01/2020
Jennifer beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Very tasty, well presented food with fantastic,...

Very tasty, well presented food with fantastic, welcoming service. Thank you very much!

Sabine
Beoordeeld op: 04/01/2020
Sabine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zoals altijd super lekker eten. Een vriendelijk...

Zoals altijd super lekker eten. Een vriendelijke ontvangst en een zeer gezellig kader!

Patricia
Beoordeeld op: 29/12/2019
Patricia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ik heb een tafeltje aan het raam gevraagd en...

Ik heb een tafeltje aan het raam gevraagd en dit ook gekregen, super het menu was zeer creatief samengesteld en de producten supervers en zeker beste kwaliteit

vanessa
Beoordeeld op: 28/12/2019
vanessa beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

très bon acceuil et plats délicieux!...

très bon acceuil et plats délicieux!

Luc
Beoordeeld op: 27/12/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Eten was super Timing mocht beter, tijd tussen...

Eten was super Timing mocht beter, tijd tussen gerechten was te lang Wijn was correct geprijsd, maar water aan ongeveer 10x de winkelprijs is toch wel wat overdreven.

Robert
Beoordeeld op: 27/12/2019
Robert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Schitterende ambiance en leuke bediening. de...

Schitterende ambiance en leuke bediening. de gerechten waren heerlijk en de wijn paste perfect bij de diverse gangen. Komen zeker nog een keer terug.

datum score