Fantastisch eten! Leuke bediening...
Fantastisch eten! Leuke bediening
Fantastisch eten! Leuke bediening
Heel lekker en heel eerlijk (seizoensgebonden, beperkte maar zeer fijne kaart, niet (te) duur) en vriendelijke rustige warme bediening
Zeer lekker eten, altijd mooi gepresenteerd en heel vriendelijke uitbaatster en personeel!!!
Ik was niet zo'n gemakkelijke klant omdat ik specifieke eisen had (zwangerschap), maar het personeel was super begripvol en bediende ons met een lach! Heel toffe ervaring hier. Door de goede service was de avond extra aangenaam. Een kleine opmerking: het aanbod aan alcoholvrije aperitieven en bieren was eerder beperkt.
Vlotte en sympathieke service. Heel erg lekker en kraakvers gegeten
Heerlijk gegeten en gastvrije bediening!
Gezellige en rustige sfeer. Heel vriendelijk personeel. Lekker eten, originele recepten. Prijs/ kwaliteit oké.
De serveerster leek er niet veel zin in te hebben. Na lang wachten kregen we eindelijk … de verkeerde hoofdgerechten. En toen de juiste gerechten eindelijk werden geserveerd, bleken ze echt niet te eten. Eerste keer ooit dat we ons eten hebben laten staan. Bij thuiskomst dan maar op de chips gevlogen. Jammer.
Super gezellig, leuke bediening, heerlijk eten