Beoordelingen van Borsalino

102 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
7.8
102 beoordelingen
datum score
reinhilde
Beoordeeld op: 11/12/2022

het eten was lekker maar de bediening was elema...

het eten was lekker maar de bediening was elemaal niet OK . er waren maar 2 perosnen om de hele zaal te bedienen

Virginie
Beoordeeld op: 05/12/2022
Virginie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Wij zijn binnengekomen om 19u30 en hebben pas...

Wij zijn binnengekomen om 19u30 en hebben pas na 21u10 ons eten gekregen. Veeeeel te laat dus. De toiletten waren heel vuil en eentje was defect. Het personeel was zeer gestresseerd en op het randje van onvriendelijk. Het eten was correct maar dus niet waw.

Guido
Beoordeeld op: 22/11/2022
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel vers en lekkere pasta....

Heel vers en lekkere pasta.

Joery
Beoordeeld op: 21/11/2022
Joery beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Altijd gezellig om daar iets te gaan eten....

Altijd gezellig om daar iets te gaan eten. Vlotte en professionele bediening en het voelt altijd weer als even op vakantie zijn.

Nele
Beoordeeld op: 07/11/2022
Nele beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was heerlijk, personeel vriendelijk....

Het eten was heerlijk, personeel vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Martine
Beoordeeld op: 17/10/2022
Martine beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Aangename plek. Lekker eten. Vriendelijke vlott...

Aangename plek. Lekker eten. Vriendelijke vlotte bediening. En dat in hartje Gent. Ze hebben ook lekkere verse pizza's. Eentje om terug te keren.

Els
Beoordeeld op: 09/10/2022
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

Super bediening, superlekker eten!...

Super bediening, superlekker eten!

pascal
Beoordeeld op: 09/10/2022
pascal beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

alles prima. het eten ,de bediening en gezellig...

alles prima. het eten ,de bediening en gezelligheid

Susheela P.
Beoordeeld op: 04/10/2022
Susheela P. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Er was een kok die pizza maakt in verlof en...

Er was een kok die pizza maakt in verlof en had geen vervanging ,dus moest eergens anders pizza gaan eten

Joris
Beoordeeld op: 13/09/2022
Joris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Gezellig restaurant, vriendelijk beziening...

Gezellig restaurant, vriendelijk beziening en superlekker.

datum score