Beoordelingen van Eetkaffee Multatuli

371 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.7
371 beoordelingen
datum score
Veerle
Beoordeeld op: 22/04/2019
Veerle beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening, lekker en...

Vlotte en vriendelijke bediening, lekker en puur eten in een gezellige sfeer.

Rita
Beoordeeld op: 22/04/2019
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Verzorgd eten. Zeer vriendelijke bediening....

Verzorgd eten. Zeer vriendelijke bediening.

Sofie D.
Beoordeeld op: 21/04/2019
Sofie D. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Lekker eten, vriendelijke bediening, mooi kader...

Lekker eten, vriendelijke bediening, mooi kader. Enig minpunt is dat bij reservatie en aankomst werd benadrukt dat onze tafel slechts vrij was tot 20u, dit geeft geen 'rustgevend avondje uit'-gevoel.

[anonymous]
Beoordeeld op: 21/04/2019
[anonymous] beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

De communicatie over de reservatie was correct....

De communicatie over de reservatie was correct. Onze plaats op het terras top en het eten lekker!

SOBRY
Beoordeeld op: 20/04/2019
SOBRY beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles OK, maar jammer dat de frieten veel te...

Alles OK, maar jammer dat de frieten veel te hard gebakken waren. Volgende keer beter.

SOBRY
Beoordeeld op: 20/04/2019
SOBRY beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

We waren heel tevreden over de service en vrien...

We waren heel tevreden over de service en vriendelijkheid. Het eten (stoverij van varkenswangetjes) was top. Slechts één opmerking ivm de frietjes: die waren veel te hard gebakken.

Katrien
Beoordeeld op: 19/04/2019
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten in een ontspannen & gezellige sfeer...

Lekker eten in een ontspannen & gezellige sfeer. Vriendelijke bediening

barbara
Beoordeeld op: 18/04/2019
barbara beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer gezellig, zeer lekker, zeer betaalbaar,...

Zeer gezellig, zeer lekker, zeer betaalbaar, duurzaam, een restaurant naar mijn hart

Jurgen
Beoordeeld op: 18/04/2019
Jurgen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk eten, leuke locatie, vriendelijk perso...

Heerlijk eten, leuke locatie, vriendelijk personeel, uitgebreide keuze bieren, gewoonvfantastisch. We komen zeker nog eens terug.

VANDERCAPPELLEN I.
Beoordeeld op: 17/04/2019
VANDERCAPPELLEN I. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Verhouding prijs/kwaliteit

heel vriendelijk personeel...

heel vriendelijk personeel

datum score