Beoordelingen van De Verleiding

13 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.7
13 beoordelingen
datum score
gino
Beoordeeld op: onbekend

bij elk bezoek aangenaam verrast, dus tijd...

bij elk bezoek aangenaam verrast, dus tijd voor commentaar ; leuk interieur met degelijk gedekte tafels. Om het ietsje ouderwets uit te drukken ; een "garçon" die zijn stiel kent, met dito gastvrouw. prettige tip probeer gerust de huiswijntjes. minpuntje = dat kleine tafeltje aan de doorgang naar de toiletten vind ik niet gepermiteerd.

Stijn
Beoordeeld op: onbekend

Gisteren voor het eerst in De Verleiding gegete...

Gisteren voor het eerst in De Verleiding gegeten... Zeker niet de laatste keer! We namen ons aperitief buiten aan de tuin. Het eten was overheerlijk (verleidingsmenu), de bediening perfect. Sfeer en omgeving krijgen ook 10/10. Dit was echt genieten!

Hervé
Beoordeeld op: onbekend

Zeer vriendelijke gastvrouw en ober, die zeer...

Zeer vriendelijke gastvrouw en ober, die zeer graag met hun klanten praten. Het avondmenu was zeer lekker en mooi gepresenteerd. Aangename en vlotte bediening. Ideaal voor een romantisch diner met zijn twee!

Bart
Beoordeeld op: onbekend

fantastische keuken in een prachtig etablisseme...

fantastische keuken in een prachtig etablissement. Dé ideale plek om rustig te tafelen én te genieten van kunsten van de chef. Het is duidelijk dat de gastvrouw en kok hun beste beentje voorzetten om de klanten te "verleiden" met hun gastronomie en gastvriendelijkheid! Ook de weeklunches zijn overheerlijk en dit aan super prijs-kwaliteit. Een echte aanrader... Een aanrader...

Karen
Beoordeeld op: onbekend

vrijdagmiddag gaan eten in "De Verleiding".We...

vrijdagmiddag gaan eten in "De Verleiding".We konden enkel kiezen voor lunch of verleidingsmenu.Vermits we een verjaardag vierden mocht het wel wat beter zijn, dus kozen we voor het verleidingsmenu.Met aangepaste wijnen zo'n slordige 75 Euro pp, zónder aperitief (9 Euro)of koffie.Het eten was goed, maar niet super.Met de wijn werd zéér karig omgesprongen, en als je maar een beetje van je glas genipt had werd het zelfs niet bijgevuld.De bediening was zeer kil.Een glimlachje kon er niet vanaf!Onze kater kwam echter niet van de drank, maar wel van de rekening achteraf.Voor 6 personen betaalden we ongeveer 540 Euro.We waren allemaal van mening dat je voor dit bedrag of zelfs minder op andere plaatsen véél lekkerder kan eten.We gaan bijna wekelijks gastronomisch tafelen maar voor ons is dit echt geen aanrader.

hans
Beoordeeld op: onbekend

Uitstekend restaurant. Zeer goede prijs/kwalite...

Uitstekend restaurant. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooi verzorgde gerechten en het wijnarrangement is met kennis zorgvuldig uitgezocht. Wij namen het avondmenu (aangeboden op woensdag en donderdag) en het was een topper. Zeer attente en vriendelijke bediening. Romantisch en gezellig warm kader. Een aanrader voor wie tot rust wil komen. Het restaurant heeft zijn naam niet gestolen: je vindt er "kwalitijd"/

Koenraad
Beoordeeld op: onbekend

Aangenaam kader, vriendelijke bediening. De...

Aangenaam kader, vriendelijke bediening. De menu is zeer goed samengesteld met aangepaste wijnen en heeft een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Dit restaurant is een aanrader.

LUC
Beoordeeld op: onbekend

Dit eethuis verdient alleszins zijn mutske...

Dit eethuis verdient alleszins zijn mutske (Gault Millau 2006). Wij kozen het om de drie maand wijzigend 'Verleidingsmenu' aan 70€ (aangepaste wijnen incl.): verfijnde smaken van het voorgerecht tot en met het dessert . Ondanks het (hogere) budget, een plaats om zeker opnieuw te bezoeken. Een rookvrij gedeelte zou het geheel nog een puntje meer geven.

elke
Beoordeeld op: onbekend

Het was weer eens zeer lekker!! Gezellige avond...

Het was weer eens zeer lekker!! Gezellige avond doorgebracht, en tot binnenkort. De fazant was verrukkelijk, hier kan je ze tenminste eten hoe het moet. Tot binnenkort

Andy
Beoordeeld op: onbekend

Het eten was verrukkelijk. Service was ook...

Het eten was verrukkelijk. Service was ook in orde. Alléén spijtig dat we door budget van Resto.be eerder misleid dan verleid waren. Reken gerus een minimum van 60 EUR per persoon ipv 40 EUR.

datum score