Heel vriendelijke bediening super lekker en...
Heel vriendelijke bediening super lekker en verzorgd eten alleen wat frisjes aan t raam maar heb snel kou daar moet ik aan denken als ik reserveer ! Voor de rest allemaal pluspunten!
Heel vriendelijk personeel! De porties waren ruim en heel lekker! Prijs kwaliteit zeker goed!
Het was heel makkelijk om online een tafel te boeken. We werden vriendelijk en correct ontvangen in een warm, gezellig kader.
We hadden gereserveerd en werden op de tweede verdieping geplaatst. Echter kwam er bijna nooit bediening naar boven. Op deze manier was het héél lang wachten als er iets ontbrak of als je graag nog drinken wilde bestellen. De ober die ons bediende deed net alsof hij geen tijd had voor ons, hij liet me zelfs niet uitpraten waardoor hij een tweede keer iets kon gaan halen. Dit wal al de tweede keer dat de bediening gewoonweg slecht was. Wij komen nooit meer.
Vriendelijk personeel en lekker eten
Lekker gegeten, correcte prijs
Vriendelijke bediening, zeer lekker eten! Alles wat nodig is voor een geslaagde en gezellige avond!
Gezellige zaak, goede bediening en super lekker gegeten
Wij kregen 1,5 uur na bestelling ons eten geserveerd.