Place Communale 4a 4a  
                            
					6120 HAM-SUR-HEURE 
				 
                        
                        
                        
                    Budget
                                                €€
                                                
                                            
                                                    Over dit restaurant
                                                    
                                                
                                                
											Nadat ik door de citadel van Namen en het IND Fleurus ben gereden, heb ik het geluk gehad om langs een aantal zeer goede restaurants te komen, waaronder 2 met Michelinsterren.
Ik heb veel geleerd door met gerenommeerde chef-koks te werken.
Daarna kreeg ik de kans om 5 jaar als chef-kok te werken in de "Vin rue des Ecoles", wat me veel ervaring opleverde.  
Het hoogtepunt van mijn carrière was de overname van Villa Castelli met mijn vrouw Aline van Steven en Sophie.  En ze geven me altijd graag advies om me vooruit te helpen.
Ik besloot om op dezelfde voet verder te gaan als de keuken die zij hadden opgezet, met toevoeging van mijn eigen persoonlijke touch.
 
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.
                                                
                                            
