Beoordelingen van Smaaksalon

723 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
723 beoordelingen
datum score
Rudi
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Valentijn
Beoordeeld op: 22/02/2020
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Goede bediening , vriendelijk en gedreven perso...

Goede bediening , vriendelijk en gedreven personeel , zeer mooi interieur .

jean
Beoordeeld op: 22/02/2020
jean beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hebben het pensioenfeest voor de Collega's...

Wij hebben het pensioenfeest voor de Collega's en het Management van mijn Echtgenoot er gevierd op 21/02/2020 Alles was tot in de puntjes verzorgd. Zéér attentvol personeel, dat mag wel eens welgemeend gezegd worden!! Alles picco-bello opgediend en georganiseerd, waarvoor onze bijzondere dank aan Annelies, Giovanni en het hele Team, van zaal tot keuken toe!

placeholder
Eric
Beoordeeld op: 19/02/2020
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Het origineel kader, de gastvrije ontvangst...

Het origineel kader, de gastvrije ontvangst & attente service door Heidi, de genoten gerechten met streekgastronomie om u tegen te zeggen en bovendien in een juiste prijs kwaliteit verhouding maakten dat ons bezoek meer dan geslaagd was en dat wij uiterst tevreden vertrokken!

Jean
Beoordeeld op: 17/02/2020
Jean beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker. Vriendelijke bediening. Gezellig en...

Lekker. Vriendelijke bediening. Gezellig en voldoende ruimte tussen tafels(privacy) Prijs kwaliteit : super!

Marcel
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Valentijn
Beoordeeld op: 16/02/2020
Marcel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Aangename sfeer. Prachtig pianomuziek. Alleen...

Aangename sfeer. Prachtig pianomuziek. Alleen de tijd tussen de maaltijden was nogal overdreven.

Kristel
Beoordeeld op: 16/02/2020
Kristel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal en bediening...

Vriendelijk onthaal en bediening

Guido
Beoordeeld op: 16/02/2020
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijk onthaal - ongedwongen sfeer - prima...

Vriendelijk onthaal - ongedwongen sfeer - prima ontbijt.

Eric
Beoordeeld op: 16/02/2020
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Ontvangst was zeer goed en een perfecte bedieni...

Ontvangst was zeer goed en een perfecte bediening. Alles werd naar onze wensen gemaakt.

sonja
Beoordeeld op: 16/02/2020
sonja beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker eten, mooie setting en geweldige...

Zeer lekker eten, mooie setting en geweldige live piano optreden. Spijtig dat de toiletten er wat minder verzorgd zijn.

Tine
Beoordeeld op: 16/02/2020
Tine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooie locatie, vriendelijk personeel..lekker...

Mooie locatie, vriendelijk personeel..lekker en vers ontbijt!

datum score