Beoordelingen van Smaaksalon

626 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.8
626 beoordelingen
datum score
Cecile
Beoordeeld op: 17/11/2019
Cecile beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Mooi decor, lekker buffet...

Mooi decor, lekker buffet

Jo
Beoordeeld op: 17/11/2019
Jo beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Uitstekend lekkere menu...

Uitstekend lekkere menu

Wendy
Beoordeeld op: 16/11/2019
Wendy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker, uitgebreid aanbod, gezellige omkadering...

Lekker, uitgebreid aanbod, gezellige omkadering en vriendelijke bediening

Yolande
Beoordeeld op: 15/11/2019
Yolande beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het bezoek was goed. Alleen jammer dat er een...

Het bezoek was goed. Alleen jammer dat er een fout gemaakt was met de reservering waardoor we in een aparte kamer moesten zitten. Dat was jammer.

Maya
Beoordeeld op: 14/11/2019
Maya beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten alle vers...

Lekker eten alle vers

Frieda
Beoordeeld op: 14/11/2019
Frieda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten! Veel keuze. Zeer vriendelijke...

Heel lekker eten! Veel keuze. Zeer vriendelijke bediening. Heel mooi en gezellig kader. In een woord superleuk!

Christel
Beoordeeld op: 12/11/2019
Christel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Nonchalant en niet echt vriendelijk. Wij waren...

Nonchalant en niet echt vriendelijk. Wij waren met 2. Het was via een bongo in en je voelt wel dat de behandeling anders is.

Henk
Beoordeeld op: 12/11/2019
Henk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zie mijn mail van 11 november (mijn verjaardag)...

Zie mijn mail van 11 november (mijn verjaardag)

erna
Beoordeeld op: 12/11/2019
erna beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Mooie setting, correcte en vlotte service. Lekk...

Mooie setting, correcte en vlotte service. Lekker eten.

Lieve
Beoordeeld op: 11/11/2019
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vooral het pand en interieur zijn majestueus,...

Vooral het pand en interieur zijn majestueus, prachtig!! Het eten was lekker en vers, het zaalpersoneel vriendelijk. Een paar puntjes: het was ons niet duidelijk of we spek en ei mochten vragen, of dat in de prijs inbegrepen was. En op de afrekening stond 15 euro + 5 euro all in. Wat is het verschil tussen gewoon en all-in? Het is ook een beetje jammer dat het zaalpersoneel nogal nonchalant gekleed ging. Een geklede broek, rok, blouse of kleedje zou niet misstaan in jullie kader.

datum score