Beoordelingen van L'aperi Vino

608 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.5
608 beoordelingen
datum score
Bert
Beoordeeld op: 21/10/2020
Bert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

zoals altijd eten zeer goed, vriendelijke bedie...

zoals altijd eten zeer goed, vriendelijke bediening, lekkere wijnen, prijs/kwaliteit dik in orde

Bo
Beoordeeld op: 20/10/2020
Bo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

lekker eten en vriendelijke bediening....

lekker eten en vriendelijke bediening.

Samantha
Beoordeeld op: 19/10/2020
Samantha beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Heerlijk gegeten, lekkere huiswijn, vriendelijk...

Heerlijk gegeten, lekkere huiswijn, vriendelijke bediening. Top ervaring!

inge
Beoordeeld op: 19/10/2020
inge beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten in een aangenaam kader en...

Zeer lekker eten in een aangenaam kader en topbediening, ook in Coronatijd! De Chef's Choice is een aanrader!

Vanloon
Beoordeeld op: 18/10/2020
Vanloon beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super Locatie Topbediening Zalig eten en lekker...

Super Locatie Topbediening Zalig eten en lekkere wijn wij komen zeker nog eens terug. Een van de betere in Hasselt

karel
Beoordeeld op: 18/10/2020
karel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Ondanks de grote drukte, toch superservice...

Ondanks de grote drukte, toch superservice gehad. Echt van genoten en hopelijk kunnen we snel terugkomen.

Dirk
Beoordeeld op: 16/10/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Verfijnde versie van tapa's Groot aanbod aan...

Verfijnde versie van tapa's Groot aanbod aan wijnen Veilig georganiseerd Vriendelijke bediening

Kurt
Beoordeeld op: 15/10/2020
Kurt beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Het was een zeer gezellige avond en zeker coron...

Het was een zeer gezellige avond en zeker corona-proof. Het eten was lekker en de bediening was TOP!

Guido
Beoordeeld op: 15/10/2020
Guido beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Het was zeer lekker altijd onverwachte combinat...

Het was zeer lekker altijd onverwachte combinaties van smaken . Mooie prezentatie en vriendelijke bediening

Jarno
Beoordeeld op: 12/10/2020

kk gierig met brood...

kk gierig met brood

datum score