Beoordelingen van Het Cordaat

823 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
823 beoordelingen
datum score
Danielle
Beoordeeld op: 03/12/2021
Danielle beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Het eten viel tegen deze keer...

Het eten viel tegen deze keer

Erwin
Beoordeeld op: 02/12/2021
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

- Toffe omgeving. - Relaxte Sfeer (heerlijk...

- Toffe omgeving. - Relaxte Sfeer (heerlijk muziekje op de achtergrond) - Top Bediening - Kwaliteit welk je op je bord krijgt - Parkeergelegenheid op korte afstand

Michele
Beoordeeld op: 02/12/2021
Michele beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel lekker en heel vriendelijk personeel....

Heel lekker en heel vriendelijk personeel. De desserts zijn wel prijzig …

Joyce
Beoordeeld op: 01/12/2021
Joyce beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heerlijk eten in een zeer mooie zaak. Vriendeli...

Heerlijk eten in een zeer mooie zaak. Vriendelijke personeel dat je bedient met een glimlach (al zit die achter een mondmasker) wij gaan zeker nog eens terug

Dirk
Beoordeeld op: 30/11/2021
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

boeiende kaart en wijnkaart, vlotte vriendelijk...

boeiende kaart en wijnkaart, vlotte vriendelijke bediening

Jan
Beoordeeld op: 29/11/2021
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles was tot in de puntjes verzorgd, was zeer...

Alles was tot in de puntjes verzorgd, was zeer lekker en het personeel was heel vriendelijk.

Jacqueline
Beoordeeld op: 27/11/2021
Jacqueline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Fantastische ongedwongen maar alerte bediening,...

Fantastische ongedwongen maar alerte bediening, uitstekende gerechten, geweldige relax sfeer in een prachtige entourage. Dit is ‘uit eten gaan’ op zijn best

Lu
Beoordeeld op: 26/11/2021
Lu beveelt dit restaurant aan voor: Trendy kader

Zeer lekker gegeten!! Vlotte en vriendelijke...

Zeer lekker gegeten!! Vlotte en vriendelijke bediening! Maar... tafeltjes van 2 personen wat té kort naast mekaar... Een beetje privacy is toch beter!!!

Yleen
Beoordeeld op: 25/11/2021
Yleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer vriendelijk personeel, erg lekker eten,...

Zeer vriendelijk personeel, erg lekker eten, juiste verhouding prijs/kwaliteit, aangenaam interieur

carlo
Beoordeeld op: 22/11/2021
carlo beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Geweldig lekker eten en zeer gezellig om te...

Geweldig lekker eten en zeer gezellig om te zittende euro

datum score