Beoordelingen van Ibizabouff

104 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.1
104 beoordelingen
datum score
Michaël
Beoordeeld op: 20/06/2022
Michaël beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gezellige sfeer, lekker eten, vriendelijk perso...

Gezellige sfeer, lekker eten, vriendelijk personeel. Echte ibizasfeer eenmaal in het restaurant.

Dylan
Beoordeeld op: 29/05/2022
Dylan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner, Trendy kader

Mon restaurant préféré en Belgique ! Un vrai...

Mon restaurant préféré en Belgique ! Un vrai délice. Daniel ,Wendy et le personnel super accueillant .

Stephan
Beoordeeld op: 28/05/2022
Stephan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker gegeten bij Ibizabouff. Zeebaars is...

Lekker gegeten bij Ibizabouff. Zeebaars is een aanrader. Gezellig (maar klein) interieur om te genieten van tapas. Op voorhand reserveren is een must. Toilet niet toegankelijk voor personen met rolstoel.

John
Beoordeeld op: 09/05/2022
John beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Uimuntende kwaliteit in een heerlijk abiance,...

Uimuntende kwaliteit in een heerlijk abiance, we hebben zeer genoten van het heerlijke eten. De bediening was ook zeer goed.

gert
Beoordeeld op: 31/03/2022
gert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

De tapas waren erg lekker en goed geproportione...

De tapas waren erg lekker en goed geproportioneerd. Het interieur en de muziek brengen je direct in de mediterrane sfeer. De gastvrouw was ook heel vriendelijk ! Top !

Fred
Beoordeeld op: 08/03/2022
Fred beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer vriendelijke bediening ....

Zeer vriendelijke bediening .

Steven
Beoordeeld op: 20/02/2022
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Gezellige setting, met heel vriendelijke bedien...

Gezellige setting, met heel vriendelijke bediening en super lekkere producten! U ziet ons terug als we Hasselt bezoeken.

Hugo
Beoordeeld op: 20/02/2022

ONZE MENING OVER EEN LANGE WACHTTIJD BIJ EEN...

ONZE MENING OVER EEN LANGE WACHTTIJD BIJ EEN BIJBESTELLING WERD NIET GEAPPRECIEERD. WE KREGEN ALS ANTWOORD, WE ZIJN MAC DONALD´S NIET.

pasquale
Beoordeeld op: 15/02/2022
pasquale beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Top bediening Lekker vers Eten Eigenaars heel...

Top bediening Lekker vers Eten Eigenaars heel lieve vriendelijke mensen een aanrader Ibiza Bouf Gr Pasquale

Chinouk
Beoordeeld op: 11/02/2022
Chinouk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

goed eten, wel wat duur, omdat je verplicht...

goed eten, wel wat duur, omdat je verplicht bent om 3 tapas per persoon te bestellen. Waardoor het bedrag al snel oploopt en er eten overbleef

datum score