Beoordelingen van Ibizabouff

28 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.3
28 beoordelingen
datum score
Eveline
Beoordeeld op: 07/06/2019
Eveline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

kwaliteit was ok maar de porties klein daardoor...

kwaliteit was ok maar de porties klein daardoor te duur

Stefanie
Beoordeeld op: 07/09/2019
Stefanie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Hele leuke zaak, lekker eten, overheerlijke...

Hele leuke zaak, lekker eten, overheerlijke cava sangria, wij komen zeker terug

Pieter
Beoordeeld op: 29/12/2019
Pieter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten in een sfeervol kader. Tapasmenu...

Lekker eten in een sfeervol kader. Tapasmenu was ruim voldoende. Gerechten mochten misschien nog net iets verfijnder.

Misja
Beoordeeld op: 18/11/2019
Misja beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker en goede service. Een aanrader....

Heel lekker en goede service. Een aanrader. Misschien wel vermelden dat conceptueel er ook een dj op een televisie aanwezig is. Muziek staat voor sommige mensen te hard.

Joris
Beoordeeld op: 14/06/2019
Joris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Super ontvangen, lekker gegeten in een ontspann...

Super ontvangen, lekker gegeten in een ontspannen sfeertje met zalige ibiza beats op de achtergrond!!!!!

Marie-Paule
Beoordeeld op: 16/11/2019
Marie-Paule beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Wat mij betreft geen uitgebreide keuze in tapas...

Wat mij betreft geen uitgebreide keuze in tapas. Wat er geserveerd werd wel behoorlijk goed. De hamburger vond ik wel superlekker!! De bediening is aangenaam.

Véronique
Beoordeeld op: 15/09/2019
Véronique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

We hadden een fijne avond! Lekker gegeten en...

We hadden een fijne avond! Lekker gegeten en gedronken en een superleuke Ibizababbel :-) top!

Antonio
Beoordeeld op: 08/07/2019
Antonio beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

gezellig zaak, mooi gelegen met verse eerlijke...

gezellig zaak, mooi gelegen met verse eerlijke spaanse tapas, goede wijn en goede prijs-kwaliteitsverhouding ! kortom TOP in Hasselt !

Hans
Beoordeeld op: 08/07/2019
Hans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Leuke vibe… lekker eten!...

Leuke vibe… lekker eten!

Tom
Beoordeeld op: 23/08/2019
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Echt authentiek eten, mooie zaak, goeie beats,...

Echt authentiek eten, mooie zaak, goeie beats, vriendelijke mensen...

datum score