Beoordelingen van Uw Zuster

160 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.2
160 beoordelingen
datum score
Inge
Beoordeeld op: 26/09/2022
Inge beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Lekker gegeten. Super vriendelijke bediening....

Lekker gegeten. Super vriendelijke bediening. Aangepaste gerechtjes voor mensen die glutenvrij moeten eten. Attentie voor de jarige. Zeer lekkere wijnen en bubbels.

Michael
Beoordeeld op: 25/09/2022
Michael beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Toffe zaak en super bediening....

Toffe zaak en super bediening.

Nina
Beoordeeld op: 24/09/2022
Nina beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Zeer vriendelijke bediening!...

Zeer vriendelijke bediening!

XAVIER
Beoordeeld op: 23/09/2022
XAVIER beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Wij waren met een gezelschap van 7 personen...

Wij waren met een gezelschap van 7 personen en de patron had een aantal sharing gerechten voorgesteld. De gerechten waren allemaal smakelijk, MAAR spijtig genoeg kwamen alle sharing gerechten tegelijkertijd (zowel de 3 voorgerechten als de 2 hoofdgerechten vlees). Groot was onze verwondering over deze gang van zaken en nadat wij ons beklag hadden gemaakt, dat wij eerst rustig onze 3 voorgerechten wilden eten EN dan pas hoofdgerechten, werden de hoofdgerechten terug weggenomen en heeft men een 1/2 uur later de hoofdgerechten opnieuw klaar gemaakt, zodat wij perfect en warm gebakken vlees en scampi's kregen voorgeschoteld. Dus buiten deze uitschuiver van bediening, alleen maal lovend voor zowel de bereidingen als de voorgestelde wijnen.

Leslie
Beoordeeld op: 19/09/2022
Leslie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

The food was excellent and the waiter was reall...

The food was excellent and the waiter was really helpful in making the right choices for food and wine.

Annelies
Beoordeeld op: 17/09/2022
Annelies beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lekker eten en vriendelijke bediening. Wel...

Lekker eten en vriendelijke bediening. Wel lawaaierig

Noémie
Beoordeeld op: 15/09/2022
Noémie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Top kwaliteit...

Top kwaliteit

Annita
Beoordeeld op: 15/09/2022
Annita beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker!...

Zeer lekker!

Charlotte
Beoordeeld op: 15/09/2022
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, gezellig kader. Prijs-kwaliteit...

Lekker eten, gezellig kader. Prijs-kwaliteit juiste verhouding.

Kirsten
Beoordeeld op: 12/09/2022
Kirsten beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker gegeten, gezellig interieur en vriendeli...

Lekker gegeten, gezellig interieur en vriendelijke bediening

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan