Beoordelingen van 't Kleine Genoegen

17 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
8.7
17 beoordelingen
datum score
JasmineChiodi
Jasminebeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 17/02/2015

Aanrader !

Erg lekker en verrassend eten en prima bediening. Steeds weer iets nieuws. Gezellig kader. Prijs/kwaliteit sterk aanbevolen !

placeholder
JennyPirkens
Datum restaurantbezoek: 12/05/2013

Geweldig lekker

Hier eten was een ronduit aangename ervaring, eten was zeer mooi gepresenteerd, professioneel geserveerd en heel erg lekker. Enige minpunt was de prijs, vond het toch wel heel erg duur. Verder alles naar wens.

NeleAerden
Datum restaurantbezoek: 26/11/2008

Een echte aanrader. Zeer lekker eten, een zeer...

Een echte aanrader. Zeer lekker eten, een zeer goede keuken niets aan te merken een vlotte aangename bediening. Hier komen we zeker terug.

tomvan hoof
Datum restaurantbezoek: 22/08/2007

super...

super

BartJanssens
Datum restaurantbezoek: 12/09/2006

Alles was gewoon af ! Wij hadden het verassings...

Alles was gewoon af ! Wij hadden het verassingsmenu genomen met aangepaste wijnen en alles was gewoon perfect. Wij zijn daar supervriendelijk ontvangen. Onze complimenten aan de chef !

LynnTheunissen
Datum restaurantbezoek: 11/09/2006

Wij hadden eveneens gekozen voor het verrassing...

Wij hadden eveneens gekozen voor het verrassingsmenu, de prijs/kwaliteitverhouding was dik in orde. Ik vond het eveneens aangenaam dat er voldoende tijd voorzien werd tussen de diverse gangen. Wel vond ik het spijtig dat er slechts 2 aangepaste wijnen werden aangeboden. Voor 21,60 euro per persoon (deze prijs werd overigens niet op de kaart vermeld) mocht een derde wijn best aangeboden worden, wat ons betreft. Achteraf gezien hadden we beter voor een fles wijn gekozen. Qua sfeer was het best gezellig, de zaak is erg leuk ingericht. De service was ook ok hoewel ik enige warmte miste (met uitzondering van de gastvrouw)

ingeplessers
Datum restaurantbezoek: 23/05/2006

Super! Zeer goede prijs kwaliteit verhouding....

Super! Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Probeer zeker het aperitief vh huis, zaaaalig; champagne met een bolletje kaneel sorbet.

SophieTijtgat
Datum restaurantbezoek: 07/04/2006

Gekozen voor het verrassingsmenu en het was...

Gekozen voor het verrassingsmenu en het was een ware ontdekking, fijne, eerlijke keuken, waar men kwaliteit voorgeschoteld krijgt. Heel apart interieur, zo helemaal in het wit, maar heel erg gezellig. De gastvrouw was uitermate vriendelijk. Hier komen we zeker terug.

NoëllaHeylen
Datum restaurantbezoek: 10/03/2006

Had eveneens een negatieve indruk over de baas...

Had eveneens een negatieve indruk over de baas :-) helaas. Kader vond ik heel geslaagd,de rode glazen voor de spa blauw vond ik geweldig... Kwaliteit van de gerechten zal best meer dan ok geweest zijn, maar ik hou van puur, net iets te veel saus bij het hoofdgerecht, maar dat is héél persoonlijk. Ik ga zeker nog wel eens terug hoor, don't want to judge too soon...

SofieVan Kauter
Datum restaurantbezoek: 28/12/2005

Gastronomische verwenning. Vriendelijke en...

Gastronomische verwenning. Vriendelijke en attente bediening! Aanrader wanneer je iets te vieren hebt.

datum score