Beoordelingen van The Century

57 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.6
57 beoordelingen
datum score
Aline V.
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
Aline V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Super lekker eten...

Super lekker eten

Anouschka M.
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
Anouschka M. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Hondvriendelijk..vriendelijk personeel...lekker...

Hondvriendelijk..vriendelijk personeel...lekker eten

bjorn g.
Datum restaurantbezoek: 14/02/2018
bjorn g. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Wij hadden een tafeltje voor 4 gereserveerd....

Wij hadden een tafeltje voor 4 gereserveerd. Toen we aankwamen zeiden ze dat ik maar voor 2 had gereserveerd. Ik had een bevestigings mail dat ik voor vier man had gereserveerd. Ze hadden het wel opgelost maar het principiële telt.

Liesbet R.
Datum restaurantbezoek: 13/02/2018
Liesbet R. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

-...

-

Stefaan
marivoet
Datum restaurantbezoek: 30/01/2018
Stefaan beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Het was een fijne avond met een groep van 6...

Het was een fijne avond met een groep van 6 personen, waar we bij lekkker eten verder konden praten, bij een zeer vriendelijke en professionel bediening

alfons g.
grobben
Datum restaurantbezoek: 26/01/2018
alfons g. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijne bediening en uitstekende plaats...

Fijne bediening en uitstekende plaats

Roland J.
Javornik
Datum restaurantbezoek: 24/01/2018
Roland J. beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Bediende Tuncay zorgt keer op keer voor dezelfd...

Bediende Tuncay zorgt keer op keer voor dezelfde, vriendelijke en correcte bediening. Deze man verdient opslag.

Eline L.
Lipkens
Datum restaurantbezoek: 21/01/2018
Eline L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, goede prijs/kwaliteit, vriendelijk...

Lekker eten, goede prijs/kwaliteit, vriendelijk personeel, veel keuze

Bjorn
Schepers
Datum restaurantbezoek: 07/01/2018
Bjorn beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Service in restaurant kon beter om volgende...

Service in restaurant kon beter om volgende punten: --> Tafel was nog niet klaar toen we binnenkwamen, moest vlug vlug vlug opgemaakt worden --> Bediening was onderbemand, zag je aan de vlugte waarmee er gewerkt moest worden Keuken was top, alles was zeer goed klaargemaakt, pluimpje voor de keuken Prijs: vrij duur, zeker voor dranken, € 2,80 voor een flesje water is al vrij duur & € 3,10 voor een flesje ice tea is helemaal te veel ...

Ingrid
Gommé
Datum restaurantbezoek: 06/01/2018
Ingrid beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Super vriendelijk personeel en goed eten...

Super vriendelijk personeel en goed eten

datum score