Beoordelingen van The Century

24 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Schrijf beoordeling
8.5
24 beoordelingen
datum score
Fastre
beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 07/10/2017

lekker eten; ongedwongen sfeer; keukenpersoneel...

lekker eten; ongedwongen sfeer; keukenpersoneel stelt zich erg klantvriendelijk op bij specifieke vragen en wensen

IngeVanhees
Ingebeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 01/10/2017

Vlotte vriendelijke service, gaven je rustig...

Vlotte vriendelijke service, gaven je rustig de tijd. Lekker eten tegen eerlijke prijs.

Chris L.Luyten
Chris L.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 20/09/2017

Heel lekker eten, wij waren met 24 en iedereen...

Heel lekker eten, wij waren met 24 en iedereen had op hetzelfde moment zijn bord. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Roeland W.Wahlen
Roeland W.beveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 19/09/2017

Ik vind die tonijnsteak zeer lekker- ook alles...

Ik vind die tonijnsteak zeer lekker- ook alles wat daarbij komt (de pasta bv) ik vind het ook een gezellig restaurant

MarcClaesen
Marcbeveelt dit restaurant aan voor:
Datum restaurantbezoek: 11/12/2015

eeuwigheid :)

U vraagt mijn mening. Awel u zal mijn mening krijgen ! En ik zal niet rond de pot draaien. Het begon al bij het binnen komen. Het eerste personeelslid wat we tegenkomen was al supervriendelijk. Het tweede ook, alsook het derde en zo kan ik nog wel even door. Dus het bedieningsteam heeft zijn pluimen al verdiend. Het keukenpersoneel heb ik niet gezien, maar eerlijk is eerlijk het eten wat we geserveerd kregen was mooi en netjes en heel lekker. Verse producten en een doordachte opbouw van het bord. Wij hadden geprofiteerd van een sodexo lunch actie en de prijs die we betaalt hebben voor het menu hoofdgerecht met nagerecht was prima en zeker voor herhaling vatbaar. Aja als afsluiter dit nog de naam Century wat eigenlijk "eeuwigheid " betekent is eigenlijk een beetje dubbel. Want de wachttijd duurde zeker geen eeuwigheid, in tegendeel we zijn heel vlug bediend geweest, en het etablissiment zat aardig vol. Maar met deze attitude mogen jullie nog een century voortdoen !!! Met smakelijke groeten, Marc & Martine.

placeholder
Saskia Beckers
0 Favorieten
2 Beoordelingen
Beoordeeld op 14/12/2015

Beste Marc, fijn te horen dat u genoten heeft, ik geef de pluimen graag door aan mijn collega's. Hopelijk tot een volgende keer. Met Gastvrije Groeten Saskia Beckers

placeholder
lydiavandebroek
Datum restaurantbezoek: 28/11/2014

zeer tevreden

als je met een actie gaat eten ben je altijd wat benieuwd wat het gaat zijn, wij hebben in de Century, super lekker gegeten, zeer vriendelijk onthaal , iedere ober is even vriendelijk.. de bediening , de wachttijd , het eten zelf , alles was perfect, we werden zeker niet onthaalt zoals soms in zaken met kortingsacties dat je anders wordt behandeld. De bazin is altijd aanwezig in de zaak en houdt op drukke momenten alles in het oog, en ziet dan dat alles optijd vertrekt vanuit de keuken, is ook voor de obers gemakkelijk als er iemand alles in goede banen kan leiden ..wij hebben alvast genoten en lekker gegeten

placeholder
MartineWitters
Datum restaurantbezoek: 27/11/2014

heel mooi gereserveerd ,en heel lekker een...

heel mooi gereserveerd ,en heel lekker een echte aanrader . vriendelijk personeel ook voor kindjes. zeker doen

MaxBijnens
Datum restaurantbezoek: 29/09/2014

nachtmerrie

Een uur en drie kwartier moeten wachten op het eten terwijl andere later toegekomen tafels al allemaal bediend waren. Dit wordt als normaal beschouwd. Een absolute afrader.

MayaEINHAUS
Datum restaurantbezoek: 14/10/2013

Service grote troef

Uitstekende, vriendelijke en hulpvaardige bediening. Smakelijk geserveerd eten van goede kwaliteit (enkel het dessert viel wat tegen) Drukke en gezellige atmosfeer, dus niet echt geschikt voor een tête-à-tête. Prima sanitaire voorzieningen

datum score