Beoordelingen van The Century

577 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
577 beoordelingen
datum score
Saskia
Beoordeeld op: 13/09/2021
Saskia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke staff, lekker eten. Super lekkere...

Vriendelijke staff, lekker eten. Super lekkere tiramisu. We hadden een plekje gevraag op het terras boven. Maar we wilden dan liever op een ander plekje langs het raam zitten. Dat was ook helemaal geen probleem om dat te verplaatsen. We waren de laatste 2 personen die nog daar waren maar na het afrekenen hadden we nog wat zitten treuzelen aan tafel omdat het zo gezellig was en door corona hadden we elkaar al 2 jaar niet meer gezien. En er was geen druk dat we snel naar buiten moesten, wat ik wel had kunnen snappen want alles moest klaar gemaakt worden voor het ontbijt de volgende ochtend. Maar ja, een heel leuke avond gehad.

Sonja
Beoordeeld op: 13/09/2021
Sonja beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Vlotte en vriendelijke bediening...

Vlotte en vriendelijke bediening

Robin
Beoordeeld op: 12/09/2021
Robin beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Bediening was zeer vriendelijk en niet lang...

Bediening was zeer vriendelijk en niet lang moeten wachten was heel druk nochtans. Eten top!

Weyen
Beoordeeld op: 06/09/2021
Weyen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

alles dik in orde ......

alles dik in orde ...

Micheline
Beoordeeld op: 03/09/2021
Micheline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Goede service en lekker eten...

Goede service en lekker eten

Bernie
Beoordeeld op: 03/09/2021
Bernie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere, grote mosselen en goede frietjes met...

Lekkere, grote mosselen en goede frietjes met de nodige sausjes. Daarnaast een mooi terras op de eerste verdieping en vriendelijke bediening.

Jeff
Beoordeeld op: 02/09/2021
Jeff beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Prima service en topkwaliteit van het eten....

Prima service en topkwaliteit van het eten.

Bernie
Beoordeeld op: 30/08/2021
Bernie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere C-gras en gegratineerde oesters, vriend...

Lekkere C-gras en gegratineerde oesters, vriendelijke bediening en een mooi uitzicht vanop het overdekte terras.

Celine
Beoordeeld op: 29/08/2021
Celine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening, de chicken burger is...

Vriendelijke bediening, de chicken burger is HEERLIJK!

Veronique
Beoordeeld op: 29/08/2021
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel vriendelijke en snelle bediening. Het...

Heel vriendelijke en snelle bediening. Het is eten was lekker zoals gewoonlijk

datum score