Beoordelingen van The Century

899 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
899 beoordelingen
datum score
Karin
Beoordeeld op: 27/09/2022
Karin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekkere visschotel Vriendelijke bediening Gezel...

Lekkere visschotel Vriendelijke bediening Gezellige locatie.

Houwaer
Beoordeeld op: 26/09/2022
Houwaer beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Veel te lange wachttijd!...

Veel te lange wachttijd!

Ivo
Beoordeeld op: 25/09/2022
Ivo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijke bediening door Mohamed. Eten...

Zeer vriendelijke bediening door Mohamed. Eten was top. Muziek mocht iets minder luid, voor de rest alles ok. Voor herhaling vatbaar.

Kristel
Beoordeeld op: 25/09/2022
Kristel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten voor een eerlijke prijs en goede...

Lekker eten voor een eerlijke prijs en goede service.

Michèle
Beoordeeld op: 25/09/2022
Michèle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer lekker vriendelijk bediend en snel!!top...

Zeer lekker vriendelijk bediend en snel!!top

Nazmiye
Beoordeeld op: 24/09/2022
Nazmiye beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Vriendelijk. Snelle service. Alles op en top....

Vriendelijk. Snelle service. Alles op en top. Eten was heerlijk. War. Aanrader

Nancy
Beoordeeld op: 22/09/2022
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekker eten, gezellige sfeer en vlotte bedienin...

Lekker eten, gezellige sfeer en vlotte bediening…

Dominique
Beoordeeld op: 19/09/2022
Dominique beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten ! Locatie top ! Vriendelijk...

Heel lekker gegeten ! Locatie top ! Vriendelijkheid personeel top ! Mooie presentatie van de gerechten. Kennen dit restaurant reeds jaren en komen speciaal vanuit Nederland om te genieten van hun culinaire magie ! Aanrader

Raf
Beoordeeld op: 18/09/2022
Raf beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Snelle service, vriendelijk personeel, prijs/kw...

Snelle service, vriendelijk personeel, prijs/kwaliteit zeker in orde!

Maaike
Beoordeeld op: 18/09/2022
Maaike beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vriendelijk personeel met lekker eten, jammer...

Vriendelijk personeel met lekker eten, jammer genoeg lagen er maar 5 scampi's in mijn bord ipv de aangegeven 7 stuks op de kaart.

datum score
×
Logo

Nieuwe editie +150 restaurants topmenu's vanaf € 27 van 7 - 23 oktober

Met een account kan je al reserveren voor de RestoDays vanaf 27 september

Voordelen van je gratis account:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Maak hier je account aan