Stond 20 personen wachtende die om 18u hadden...
Stond 20 personen wachtende die om 18u hadden gereserveerd, best ander reservatiesysteem gebruiken? No hard feelings
Zeer mooie omgeving, zeer snelle bediening. De gerechten zijn op en top verzorgd. Een aanrader!
Lekker eten, drank ook, service was tof, maar een minpuntje, koop eens nieuwe borden, want er werd geserveerd met borden waar stukken uit waren, elk bord wat op tafel stond was kapot, en je moest je bord bijhouden, dat vind ik echt niet kunnen, een vuil bord moet je vervangen. Houten stoelen waar je rug van pijn doet, koop eens deftige stoelen. Qua prijs voor het eten, men voelt echt dat wij gewone mensen de corona dubbel terug betalen.
Lekker eten, vriendelijk, leuke sfeer.. Enkel bij het toekomen nog even moeten wachten omdat de tafels niet vrij waren
Heel aangename bediening en zeer lekkere tapas !
Lekker eten, snelle en vriendelijke bediening ondanks het feit dat het vrij druk was. Ruime keuze en betaalbaar.
De ontvangst was erg vriendelijk, de cocktails lieten ons reizen en de tapas waren uitstekend. El Bocado raad ik ten zeerste aan.
Wij moesten nog ergens zijn en hadden gevraagd om in 1 uur gegeten te hebben, ze hebben hier rekening mee gehouden en het was super lekker!
Een echte aanrader! Super lekkere gerechten, keuze te over, vriendelijke bediening. Dit doen we zeker nog een keertje over!