Beoordelingen van El Bocado

1208 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.1
1208 beoordelingen
datum score
Gwenny
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 06/10/2019
Gwenny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Leuke aankleding van het restaurant en een...

Leuke aankleding van het restaurant en een goede bediening. Het eten was ook zeer mooi verzorgd en lekker.

Inne
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Wonderbox
Beoordeeld op: 05/10/2019
Inne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Lekker eten, goeie bediening. Een aanrader....

Lekker eten, goeie bediening. Een aanrader. Heb get al aan vrienden doorgegeven.

Wim
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 05/10/2019
Wim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Slechte kwaliteit gerechten voor een dure prijs...

Slechte kwaliteit gerechten voor een dure prijs. Voor 50 eu kan je elders veel lekkerder eten. Tijd dat de uitbater in Spanje nog eens tapas gaat eten om het overduidelijke verschil te proeven. El Bocado zal voor ons dan ook een eenmalige ervaring blijven.

Christel
Beoordeeld op: 04/10/2019
Christel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Vlotte, vriendelijke bediening. Lekker gegeten...

Vlotte, vriendelijke bediening. Lekker gegeten in een gezellig kader.

Daphne
Beoordeeld op: 03/10/2019
Daphne beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere tapas, goede bediening en gezellig...

Lekkere tapas, goede bediening en gezellig om te zitten!

marc
Beoordeeld op: 02/10/2019
marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Een gezellig restaurant met vriendelijke bedien...

Een gezellig restaurant met vriendelijke bediening en een gezellig kader.Prijs/kwaliteit klopt.

Jolien
Beoordeeld op: 02/10/2019
Jolien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Supervriendelijk, geïnformeerd, lekker eten,...

Supervriendelijk, geïnformeerd, lekker eten, lekkere drankjes, snelle service

Stas
Beoordeeld op: 01/10/2019
Stas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke ontvangst prijs/ kwaliteit ok...

vriendelijke ontvangst prijs/ kwaliteit ok

Nathalie
Beoordeeld op: 30/09/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer lekker gegeten, veel keuze: we waren geluk...

Zeer lekker gegeten, veel keuze: we waren gelukkig met 7 zodat we vanalles wat hebben kunnen eten en proeven! Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Heb een zeer geslaagde avond beleefd!

Elien
Beoordeeld op: 29/09/2019
Elien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekkere tapas en vriendelijke bediening!...

Super lekkere tapas en vriendelijke bediening! Hier beleef je keer op keer een super gezellige avond!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in