Beoordelingen van El Bocado

1329 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.2
1329 beoordelingen
datum score
geert
Beoordeeld op: 08/02/2020
geert beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Kwaliteit van het eten vonden we ondermaats....

Kwaliteit van het eten vonden we ondermaats. Met tapas kan je echt wel veel beter doen. Maar de sfeer en bedoening waren wel leuk.

Werner
Beoordeeld op: 08/02/2020
Werner beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer vriendelijke bediening En vlotte bedienin...

Zeer vriendelijke bediening En vlotte bediening Echt top

Sarah
Beoordeeld op: 07/02/2020
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Prijs/kwaliteit verhouding was niet in orde....

Prijs/kwaliteit verhouding was niet in orde. Voor 50 eur kan je dan beter naar een brasserie. Drank was niet het forfait niet waard. We hadden beter individueel afgerekend. Warme hapjes waren koud. Kwaliteit en hoeveelheid van het eten was niet in lijn met de prijs. 4 collega's die de prijs niet kenden vonden het 'ondermaats'

Wiske
Beoordeeld op: 05/02/2020
Wiske beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

reservatie met Bongo bon is heel vlot verlopen....

reservatie met Bongo bon is heel vlot verlopen. Ontvangst super vriendelijk, aangename sfeer, de tapas waren heel lekker . Hebben ervan genoten en komen zeker terug bij ons volgende bezoekje aan Hasselt. Wiske en Carine

Jeff
Beoordeeld op: 04/02/2020
Jeff beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Het eten was lekker; er waren ook veel vegetari...

Het eten was lekker; er waren ook veel vegetarische opties.

eddy
Beoordeeld op: 30/01/2020
eddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

leuk restaurant vriendelijke bediening, lekkere...

leuk restaurant vriendelijke bediening, lekkere tapa, lekkere wijn, met bongo bon zeker een aanrader

Kato
Beoordeeld op: 30/01/2020
Kato beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel lekker en vooral voldoende gegeten met...

Heel lekker en vooral voldoende gegeten met de Bongo Brasserie. Ook de drankjes waren verzorgd. Aanrader!

Neven
Beoordeeld op: 27/01/2020
Neven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Gezellig, vriendelijke bediening, lekker eten! ...

Gezellig, vriendelijke bediening, lekker eten! Meer moet dat niet zijn ....

Ine
Beoordeeld op: 27/01/2020
Ine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Fijne service, lekker eten....

Fijne service, lekker eten.

Gentiel
Beoordeeld op: 26/01/2020
Gentiel beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel vriendelijk.Heel goed gegeten. Een aanrade...

Heel vriendelijk.Heel goed gegeten. Een aanrader! Het eten was prima en heel zeker genoeg!! Heel goede uitleg.

datum score