Beoordelingen van Vous Lé Vous

1290 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.0
1290 beoordelingen
datum score
Mimi
Beoordeeld op: 22/02/2020
Mimi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Steeds worden uitgesproken smaken op een mooi...

Steeds worden uitgesproken smaken op een mooi bordje getoverd. Fijne rustige bediening. We komen zeker nog ne keer terug .

Dirk
Beoordeeld op: 22/02/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

omdat alles prima in orde was - service - eten...

omdat alles prima in orde was - service - eten - wijnen

Petra
Beoordeeld op: 19/02/2020
Petra beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super lekker eten ! Absoluut top ! De bedienin...

Super lekker eten ! Absoluut top ! De bediening door de gastvrouw was zeer ontgoochelend. Men was zeer karig met het brood en de wijn hoewel wij voor aangepast wijnarrangement betaalden. De 3 desserts werden gelijktijdig aan tafel gebracht, wel jammer, want ze waren bijzonder lekker en dit zonder dat wij hierbij drank kregen. Hiervoor hebben we moeten bijbetalen. Voor het eten een aanrader, maar voor de bediening zeker en vast niet aan te raden. Jammer ....

Nele
Beoordeeld op: 17/02/2020
Nele beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Ondanks dat er op voorhand was doorgegeven...

Ondanks dat er op voorhand was doorgegeven dat bepaalde voedingsmiddelen niet verdragen werden, merkten we bij het hapje en voorgerecht dat hiermee maar voor 1 van ons 2 werd rekening gehouden. Misschien had ik het duidelijker kunnen specifiëren dat het om beide personen ging, en er is ook niet gevraagd of het van toepassing was op 1 of 2 personen, dus ik wijt dit aan een misverstand. Ik heb dit ook ter plaatse gesignaleerd aan de keuken. De gerechten waren goed, maar soms wat te eenvoudig. Het hoofdgerecht en het tweede tussengerecht vond ik wel super! Online stond dat het mocktailarrangement 5 drankjes inhield, maar er werden er maar 4 gegeven. Op de menukaart in het restaurant stond geen aantal vermeld. Toen ik navraag deed hierover bij de zaalverantwoordelijke, kreeg ik te horen dat er maar 4 drankjes inbegrepen waren, en dat het dan fout staat op de website (en dat ze het zou aanpassen). Fouten kunnen uiteraard gebeuren, maar voor de prijs van 30 euro p.p. had ik echt wel 5 drankjes verwacht. De wijnarrangementen waren ook telkens 5 glazen, dus waarom maar 4 mocktails? Totaal onbegrijpbaar!? In het algemeen vond ik de prijs wat te hoog voor wat we voorgeschoteld kregen. Ik heb voor minder geld al beter gegeten bij restaurants van hetzelfde niveau. In het verleden ben ik al een keer of 4 bij jullie komen eten en 3 van die 4 keer was ik heel tevreden! De 4de keer was via restaurantweek en toen vond ik de gerechten ook niet super en hebben we heel lang moeten wachten. Ik twijfel of er nog een volgend bezoek zal komen.

Philippe
Beoordeeld op: 16/02/2020
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Hartelijke welgemeende ontvangst, professioneel...

Hartelijke welgemeende ontvangst, professioneel en toch joviaal. Zeer lekker eten

Peter
Beoordeeld op: 16/02/2020
Peter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer lekker eten, fijne gezellige sfeer...

Zeer lekker eten, fijne gezellige sfeer

Jos
Beoordeeld op: 15/02/2020
Jos beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Uitstekende service, alles loopt mooi op wieltj...

Uitstekende service, alles loopt mooi op wieltjes, de gerechten zijn echte kunstwerkjes! En superlekker!!proficiat aan het hele team!

BOB
Beoordeeld op: 09/02/2020
BOB beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Er werd fijn rekening gehouden met onze vraag...

Er werd fijn rekening gehouden met onze vraag naar een vegan menu. Het was TOP! Voor herhaling vatbaar. Dikke pluim voor de chef en het ganse personeel!

Jan
Beoordeeld op: 09/02/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker eten, wel lange wachttijden tussen sommi...

Lekker eten, wel lange wachttijden tussen sommige gerechten. Superlekkere mocktails.

Steven
Beoordeeld op: 09/02/2020
Steven beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vous Le Vous staat voor verfijnd dineren voor...

Vous Le Vous staat voor verfijnd dineren voor omnivoren, vegetariërs en veganisten. Je proeft de passie, toewijding en productenkennis.

datum score