Beoordelingen van Vous Lé Vous

1475 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
1475 beoordelingen
datum score
René
Beoordeeld op: 11/04/2021
René beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker eten ,met seizoensgroenten. Vriende...

Zeer lekker eten ,met seizoensgroenten. Vriendelijke bediening en heel tof dat de koks ook kwamen bedienen.

Sarah
Beoordeeld op: 01/03/2021
Sarah beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Omwille van de coronasituatie werden we op...

Omwille van de coronasituatie werden we op onze B&B-kamer bediend. De bediening was ontzettend gastvrij en vriendelijk. Het eten was echt top. We kregen ook een attentie ter gelegenheid van de verjaardag van mijn vriend. Zeker voor herhaling vatbaar!

André
Beoordeeld op: 28/02/2021
André beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heeeeel lekker gastronomisch menu. De Chef...

Heeeeel lekker gastronomisch menu. De Chef wil voor iedereen goed doen. Als er dingen zijn die je niet mag eten, geen probleem, hij zorgt voor een super lekkere vervanging. Wij hebben er zeker van genoten. Alle smaken kloppen. Sterrenniveau!! Bedankt De gastvrouw zorgt ervoor dat je niets tekort komt. Alles met een smile! De hulpkok is ook zeer gedreven en maakt ook een graag een praatje. De ontbijtdame is ook zeer vriendelijk, niks is er teveel. Zij doet haar werk ook met veel passie. SUPER!

Dirk
Beoordeeld op: 28/02/2021
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het hele hotel/ diner gebeuren in de kamer,nu...

Het hele hotel/ diner gebeuren in de kamer,nu met onze beperkte mogelijkheden,is top.Het is de tweede maal dat we hier reserveerden.Het is gezellig,intiem en bovenal zeer lekker en een supper bediening.we.ll be back.

Frank
Beoordeeld op: 28/02/2021
Frank beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Ongelooflijk lekker eten, prachtig geserveerd....

Ongelooflijk lekker eten, prachtig geserveerd. Zeer vriendelijke bediening. Onder de huidige omstandigheden, toch heerlijk genoten. Wij hadden helemaal niet het gevoel, dat we op de kamer bediend werden. Zeer goed!!!!!!!!

mark
Beoordeeld op: 27/02/2021
mark beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Uitstekend menu, creatief. verzorgd, van fantas...

Uitstekend menu, creatief. verzorgd, van fantastische amuses over skrei en baars tot aan de Madeleines bij de koffie. PS: ook de sommelier is een bezoek waard!

André
Beoordeeld op: 27/02/2021
André beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super lekker gegeten. Alle smaken zaten juist....

Super lekker gegeten. Alle smaken zaten juist. Zeker voor herhaling vatbaar

Koen
Beoordeeld op: 27/02/2021
Koen beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer aangenaam verblijft Het eten was top...

Zeer aangenaam verblijft Het eten was top

Soetkin
Beoordeeld op: 21/02/2021
Soetkin beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Het was heel lekker en een ontzettend aangename...

Het was heel lekker en een ontzettend aangename service. Net wat we nodig hadden na de lastige Coronamaanden

Dirk
Beoordeeld op: 14/02/2021
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We hebben super genoten van het lekkere eten...

We hebben super genoten van het lekkere eten en fijne Corona proof service

datum score