Beoordelingen van Vous Lé Vous

1082 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
1082 beoordelingen
datum score
Diederik T.
Beoordeeld op: 18/04/2019
Diederik T. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Top eten, top lokatie en fantastische bediening...

Top eten, top lokatie en fantastische bediening.

Rudi
Beoordeeld op: 18/04/2019
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Alles tip top.niets aan toe te voegen.topper....

Alles tip top.niets aan toe te voegen.topper.

Xavier V.
Beoordeeld op: 18/04/2019
Xavier V. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was fenomenaal! Alles klopte; eten,...

Het eten was fenomenaal! Alles klopte; eten, bediening, sfeer,... Echte aanrader!

Christophe F.
Beoordeeld op: 16/04/2019
Christophe F. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Business lunch/diner, Gastronomie

Aussi bien le cadre que les plats étaient tout...

Aussi bien le cadre que les plats étaient tout simplement parfait. Tous les plats sont de vrais plats de saisons et la préparation était parfaite. En un mot: PARFAIT!

Christel
Beoordeeld op: 14/04/2019
Christel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Een zeer gezellig restaurant, aangename sfeer...

Een zeer gezellig restaurant, aangename sfeer en vlotte bediening. Leuk dat de chef ook aan tafel kwam. Het eten was van begin tot het einde een culinaire verwennerij. Lekker bijpassende wijnen maar de alcoholvrije dranken zijn ook een aanrader.

Ria G.
Beoordeeld op: 13/04/2019
Ria G. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Beste Ben heel tevreden over mijn restaurantbez...

Beste Ben heel tevreden over mijn restaurantbezoek bij jullie. Het eten was super, wij hebben genoten van al de verschillende smaken en smaakcombinaties! Ik ben dit niet gewoon en had me wel wat miskeken op de dranken, wij hadden een drankarrangement en daarbuiten, aperitief, een liter water, koffie. Dat is sneller veel meer dan je denkt. Als ik een volgende keer kom, ga ik daar iets meer op letten! Maar nogmaals dank voor het heerlijke eten! Met vriendelijke groeten

Karen R.
Beoordeeld op: 13/04/2019
Karen R. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gewoon top! Bediening in de zaal erg vriendelij...

Gewoon top! Bediening in de zaal erg vriendelijk. Tevens aangenaam dat de kok ook even bij iedereen aan de tafel langs kwam

Ronnie
Beoordeeld op: 07/04/2019
Ronnie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

Super lekker gegeten en zeer goede bediening....

Super lekker gegeten en zeer goede bediening. Niet op aan te merken.

Alain
Beoordeeld op: 07/04/2019
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heerlijke gerechten in een normale sfeer. Betro...

Heerlijke gerechten in een normale sfeer. Betrokken bediening en chef! Doe zo verder.

Haspeslagh
Beoordeeld op: 07/04/2019
Haspeslagh beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel goed gegeten. Goede en vriendelijke bedien...

Heel goed gegeten. Goede en vriendelijke bediening.

datum score