Beoordelingen van Vous Lé Vous

1554 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
1554 beoordelingen
datum score
Stefaan
Beoordeeld op: 16/10/2021
Stefaan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Algehele ervaring. Vriendelijk ontvangst! Zeer...

Algehele ervaring. Vriendelijk ontvangst! Zeer lekker gegeten!

Alain
Beoordeeld op: 11/10/2021
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Gastronomie

Excellent menu ( à chaque étape et avec une...

Excellent menu ( à chaque étape et avec une mention spéciale pour le plat principal) Un peu déçu par la "sélection" des vins

Ann
Beoordeeld op: 10/10/2021
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Wij hadden een aanpassing voor veganistisch. Ni...

Wij hadden een aanpassing voor veganistisch. Niet eenvoudig maar echt subliem gedaan. Niets op aan te merken! ook het idee van aangepaste Mocktails, is zeer fijn voor de bobs en bobbettes onder ons, drankjes met smaakjes in plaats van een hele avond water ... toppie

Nicole
Beoordeeld op: 09/10/2021
Nicole beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel mooie setting, kamer Frambozen ideaal...

Heel mooie setting, kamer Frambozen ideaal gelegen, heerlijk gegeten, fantastisch ontbijt!

Charlotte
Beoordeeld op: 09/10/2021
Charlotte beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker eten, vriendelijke bediening en...

Heel lekker eten, vriendelijke bediening en verse producten!

Veronique
Beoordeeld op: 08/10/2021
Veronique beveelt dit restaurant aan voor: Kinderen, Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Hartelijke dank voor de goede zorgen van elk...

Hartelijke dank voor de goede zorgen van elk van jullie! De persoonlijke hartelijke ontvangst, het diner, de kamers, de mooie plek... Wij hebben van elke minuut genoten! Een vriendelijk, jong topteam!

Siegfried
Beoordeeld op: 01/10/2021
Siegfried beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Top kwaliteit, mooie presentatie en vriendelijk...

Top kwaliteit, mooie presentatie en vriendelijke, vlotte bediening

Luc
Beoordeeld op: 01/10/2021
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker eten. Gezellige en mooie ruimte....

Zeer lekker eten. Gezellige en mooie ruimte. Iedereen zéér vriendelijk en gedienstig. Toppertje.

Patrick
Beoordeeld op: 28/09/2021
Patrick beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Eten was heel verfijnd en verrassend. Spijtig...

Eten was heel verfijnd en verrassend. Spijtig dat er geen wijnkaart beschikbaar was maar het aangepaste wijnarrangement was uitstekend.

Mieke
Beoordeeld op: 27/09/2021
Mieke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

We waren aangenaam verrast owv de onverwachte...

We waren aangenaam verrast owv de onverwachte extra editie van de "Vrijdag Lunch". Eten en bediening waren top!

datum score