Beoordelingen van Vous Lé Vous

1134 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
1134 beoordelingen
datum score
Emile
Beoordeeld op: 17/06/2019
Emile beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

we werden heel gastvrij ontvangen, receptie...

we werden heel gastvrij ontvangen, receptie in de tuin uiten kunnen doen, het eten en de wijnen waren top!

Lieve
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 15/06/2019
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Een restaurantbezoek??? Neen, een feest!!!...

Een restaurantbezoek??? Neen, een feest!!! Dat is het elke keer opnieuw bij Vous Lé Vous. Vriendelijke ontvangst, oog- en tongstrelende amuses vooraf, voorgerecht met lekkere verse tonijn. De hoevekip van het hoofdgerecht was zalig, en we waarderen het enorm dat de groenten hier ook nooit vergeten worden. Ook het dessert was top. Als dan de chef ook nog even iedereen persoonlijk komt groeten (een goede gewoonte!) kan je alleen maar spijt hebben dat deze lunch weer voorbij is en alvast zeggen: "tot de volgende keer!".

René
Beoordeeld op: 15/06/2019
René beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Over de hele lijn zeer ok maar er ontbreekt...

Over de hele lijn zeer ok maar er ontbreekt toch een echte wijnkaart.

Kathleen
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 15/06/2019
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alles was heel lekker. Verrassende smaken,...

Alles was heel lekker. Verrassende smaken, super combinaties. Alles tot in de puntjes in orde.

Jan
Beoordeeld op: 12/06/2019
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer vriendelijk ontvangen door de chef. Pracht...

Zeer vriendelijk ontvangen door de chef. Prachtige kamer. Sterren restaurant.

Jacqueline
Beoordeeld op: 11/06/2019

Zeer uitgebalanceerd menu, verrassend, nieuwe...

Zeer uitgebalanceerd menu, verrassend, nieuwe combinaties en erg lekker. Wijn arrangement prima passend! Kortom helemaal goed!

Alain
Beoordeeld op: 04/06/2019
Alain beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Prachtige lokatie, correcte bediening. Superlek...

Prachtige lokatie, correcte bediening. Superlekker gegeten.

Erik
Beoordeeld op: 03/06/2019
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het onthaal was perfect, goed georganiseerd,...

Het onthaal was perfect, goed georganiseerd, Personeel was zeer vriendelijk en attent, Er werd gebruik gemaakt van lokale ingrediënten wat een meerwaarde is. De wijn en de niet alcoholische dranken paste perfect bij de voorgestelde gerechten. Mooi evenwicht tussen prijs en kwaliteit. Wij komen zeker terug

Erik
Beoordeeld op: 03/06/2019
Erik beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vriendelijke en vlotte bediening. Heerlijke...

Vriendelijke en vlotte bediening. Heerlijke smaakcombinaties. Borden zijn een streling voor het oog ... Prijs/kwaliteit is ok. De aangepaste wijnen dik in orde, alcoholvrije drank zéér inventief en super lekker. Spijtig van het even opkomend boerenbuiten luchtje wat binnen sloop bij deze warme avond, maar gelukkig snel voorbij. Wij komen graag terug !!

datum score