Beoordelingen van Vous Lé Vous

1008 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
1008 beoordelingen
datum score
Birgit
Beoordeeld op: 21/01/2019
Birgit beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Heel lekker en een goede bediening!...

Heel lekker en een goede bediening!

bart p.
Beoordeeld op: 20/01/2019
bart p. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer gezellig omgeving en zalig eten....

Zeer gezellig omgeving en zalig eten.

Nele S.
Beoordeeld op: 14/01/2019

zeer vriendelijk, behulpzaam en super lekerrrr...

zeer vriendelijk, behulpzaam en super lekerrrr

Yves
Beoordeeld op: 13/01/2019
Yves beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker eten....

Zeer lekker eten.

Maaike H.
Beoordeeld op: 12/01/2019
Maaike H. beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Hoge kwaliteit producten, service, gastvrijheid...

Hoge kwaliteit producten, service, gastvrijheid

Ann
Beoordeeld op: 12/01/2019
Ann beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Er zijn nog zekerheden in het leven :-) Giovani...

Er zijn nog zekerheden in het leven :-) Giovani en Annelies zijn gewoon top! Mijn gezelschap was wederom onder de indruk. Genoten over de ganse lijn. Tot de volgende keer!

Karl H.
Beoordeeld op: 02/01/2019
Karl H. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zoals steeds superlekker gegeten!...

Zoals steeds superlekker gegeten!

Luc
Beoordeeld op: 02/01/2019
Luc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Altijd Leuke ontvangst. Mooi verzorgde borden...

Altijd Leuke ontvangst. Mooi verzorgde borden en met liefde klaargemaakte gerechten, heerlijk genieten.

Kristof K.
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Oudejaarsavond
Beoordeeld op: 02/01/2019
Kristof K. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Onder de indruk, niet alleen van het lekkere...

Onder de indruk, niet alleen van het lekkere eten maar ook de persoonlijke bediening van bv de vegetarische gerechten of het chocoladeloos dessert. En hoe goed en stipt alles verliep.

christine
Beoordeeld op: 01/01/2019
christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Verfijnde gerechten (zoals altijd) en vriendeli...

Verfijnde gerechten (zoals altijd) en vriendelijk personeel ... Kortom alles wat we ons kunnen wensen.

datum score