Beoordelingen van Vous Lé Vous

1140 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
1140 beoordelingen
datum score
Pascale
Beoordeeld op: 23/06/2019
Pascale beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Super mooi terras, heel aangenaam vertoeven....

Super mooi terras, heel aangenaam vertoeven. Gerechten die je ergens anders niet ziet. Top gewoon

Nicolas
Beoordeeld op: 23/06/2019
Nicolas beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Mooi tafeltje buiten. Uitstekende service en...

Mooi tafeltje buiten. Uitstekende service en lekker eten! Aanrader in de buurt van Hasselt maar buiten de drukte van de stad.

Iver
Beoordeeld op: 23/06/2019
Iver beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Gevarieerde en erg smakelijke keuken. Verrassen...

Gevarieerde en erg smakelijke keuken. Verrassende gerechten en uitstekende bediening

lutgarde
Beoordeeld op: 22/06/2019
lutgarde beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

mooi interieur, vriendelijk onthaald, fijne...

mooi interieur, vriendelijk onthaald, fijne bediening en t belangrijkste: lekker eten..!

Joachim
Beoordeeld op: 22/06/2019
Joachim beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer lekker gegeten, perfecte porties. Voor...

Zeer lekker gegeten, perfecte porties. Voor herhaling vatbaar!

Anja
Beoordeeld op: 22/06/2019
Anja beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Topgerechtjes door Giovani en zijn keukenteam!...

Topgerechtjes door Giovani en zijn keukenteam! Aangenaam verblijf in de vanillekamer en een gevarieerd ontbijt

Emile
Beoordeeld op: 17/06/2019
Emile beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Gastronomie

we werden heel gastvrij ontvangen, receptie...

we werden heel gastvrij ontvangen, receptie in de tuin uiten kunnen doen, het eten en de wijnen waren top!

Lieve
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 15/06/2019
Lieve beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Een restaurantbezoek??? Neen, een feest!!!...

Een restaurantbezoek??? Neen, een feest!!! Dat is het elke keer opnieuw bij Vous Lé Vous. Vriendelijke ontvangst, oog- en tongstrelende amuses vooraf, voorgerecht met lekkere verse tonijn. De hoevekip van het hoofdgerecht was zalig, en we waarderen het enorm dat de groenten hier ook nooit vergeten worden. Ook het dessert was top. Als dan de chef ook nog even iedereen persoonlijk komt groeten (een goede gewoonte!) kan je alleen maar spijt hebben dat deze lunch weer voorbij is en alvast zeggen: "tot de volgende keer!".

René
Beoordeeld op: 15/06/2019
René beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Over de hele lijn zeer ok maar er ontbreekt...

Over de hele lijn zeer ok maar er ontbreekt toch een echte wijnkaart.

Kathleen
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays Édition Étoilée
Beoordeeld op: 15/06/2019
Kathleen beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Alles was heel lekker. Verrassende smaken,...

Alles was heel lekker. Verrassende smaken, super combinaties. Alles tot in de puntjes in orde.

datum score