Beoordelingen van Vous Lé Vous

1311 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
9.0
1311 beoordelingen
datum score
Gerda
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: 15 jaar promo
Beoordeeld op: 14/03/2020
Gerda beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Vanwege de steeds uitstekende bediening en...

Vanwege de steeds uitstekende bediening en vriendelijkheid. Alle gerechten waren superlekker.

Kris
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/03/2020
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Zeer mooie en lekkere combinaties. Fijne ontva...

Zeer mooie en lekkere combinaties. Fijne ontvangst en vriendelijk personeel. De Resodays zijn ideaal om de betere keuken te ontdekken. Wij komen terug !

Benny
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 14/03/2020
Benny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Super lekker gegeten, niets op aan te merken,...

Super lekker gegeten, niets op aan te merken, wij keren nog terug!

Chantale
Beoordeeld op: 14/03/2020
Chantale beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Gezellig, aangename en vriendelijke bediening...

Gezellig, aangename en vriendelijke bediening maar bovenal was t eten inspirerend en lekker Doe absoluut zo verder

Kris
Beoordeeld op: 14/03/2020
Kris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zalige avond met uitstekende service...

Zalige avond met uitstekende service

Evelien
Beoordeeld op: 08/03/2020
Evelien beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel erg lekker. Zowel het eten als de bijpasse...

Heel erg lekker. Zowel het eten als de bijpassende wijnen Super vriendelijke bediening. Een top avond gehad.

Els
Beoordeeld op: 08/03/2020
Els beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vlotte en vriendelijke service in een...

Zeer vlotte en vriendelijke service in een niet te formele, aangename sfeer. Zeer lekkere en uitgebalanceerde gerechten, bijzonder mooi gepresenteerd. We hebben genoten van de vele nieuwe smaken en niet voor de hand liggende combinaties. Het bob wijnarrangement is een ideale manier om - ook voor gasten die liever niet overdreven veel alcohol willen drinken - aangepaste wijnen te hebben bij de gerechten. Het alcoholvrij assortiment mocktails werd bijzonder geapprecieerd. Het is zeker een meerwaarde dit aan te bieden.

An
Beoordeeld op: 08/03/2020
An beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Bijzonder smaakvol eten, vriendelijke en vlotte...

Bijzonder smaakvol eten, vriendelijke en vlotte bediening, lekker wijnarrangement (heel attent: de bobformule, kleine glaasjes wijn) en een verrassend goed mocktailarrangement.

Sofie
Beoordeeld op: 08/03/2020
Sofie beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Top!...

Top!

Liesbet
Beoordeeld op: 07/03/2020
Liesbet beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Super lekker,schilderijtjes van bordjes, met...

Super lekker,schilderijtjes van bordjes, met heerlijke aangepaste wijn,vriendelijk personeel !!

datum score