Beoordelingen van Preuverie

434 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.9
434 beoordelingen
datum score
Farrah
Beoordeeld op: 18/06/2021
Farrah beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Fijn onthaal, super gastheer met heel goede...

Fijn onthaal, super gastheer met heel goede uitleg over wat er op je bord ligt. Wij hadden geen aparte wensen, maar ik denk wel dat dit geen enkel probleem zou zijn voor hem. Aanrader, komen zeker nog eens terug! Tip: het verrassingsmenu :)

hans
Beoordeeld op: 14/06/2021
hans beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

We hebben een gezellige avond gehad en kunnen...

We hebben een gezellige avond gehad en kunnen genieten van een heerlijk diner met vriendelijke bediening!

Lien
Beoordeeld op: 06/06/2021
Lien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten! De bediening was supervrie...

Heel lekker gegeten! De bediening was supervriendelijk. Kortom oprecht genoten van onze leuke avond.

Liesbet
Beoordeeld op: 02/06/2021
Liesbet beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Wij hebben zeer lekker en gezond gegeten bij...

Wij hebben zeer lekker en gezond gegeten bij de Preuverie. Het terras is aangenaam om te zitten op een warme lente avond.

Brenda
Beoordeeld op: 30/05/2021
Brenda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Zeer vriendelijke bediening, echt lekker gegete...

Zeer vriendelijke bediening, echt lekker gegeten! Ook zeer begripvol en behulpzaam bij allergieën/intoleranties, kortom helemaal top!

Caroline
Beoordeeld op: 26/05/2021
Caroline beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekkere gerechten ook veel vegan & veggie...

Heel lekkere gerechten ook veel vegan & veggie opties. Zeer vriendelijk!

Erwin
Beoordeeld op: 23/05/2021
Erwin beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker e te 4...

Heel lekker e te 4

Lore
Beoordeeld op: 14/05/2021
Lore beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Zeer lekker eten, mooi gepresenteerd, hartelijk...

Zeer lekker eten, mooi gepresenteerd, hartelijke bediening, kortom: we komen zeker terug!

Tony
Beoordeeld op: 10/05/2021
Tony beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

aangename sfeer, vriendelijke bediening, lekker...

aangename sfeer, vriendelijke bediening, lekker eten, tijdige bediening

Arlette
Beoordeeld op: 20/10/2020
Arlette beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zij houden rekening met allergieën en je hebt...

Zij houden rekening met allergieën en je hebt kan er vegan eten.Het is ook heel lekker en vers. Proficiat

datum score