Beoordelingen van Preuverie

358 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
358 beoordelingen
datum score
Pascale & Aslan
Beoordeeld op: 17/02/2020
Pascale & Aslan beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekker eten: een creatief vegan menu! Onda...

Zeer lekker eten: een creatief vegan menu! Ondanks de drukte een zeer vriendelijke en vlotte bediening!

Bart
Beoordeeld op: 16/02/2020
Bart beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke bediening. Kleinschalige en gezell...

Vriendelijke bediening. Kleinschalige en gezellige eetgelegenheid. Verassende smakencombinaties!

Rudi
Beoordeeld op: 15/02/2020
Rudi beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het eten is super lekker, een bom van smaken...

Het eten is super lekker, een bom van smaken en heel vriendelijke uitbaters. Top! Een aanrader !

Melanie
Beoordeeld op: 12/02/2020
Melanie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Een restaurant dat erg gepassioneerd bezig...

Een restaurant dat erg gepassioneerd bezig is met hun keuken en dat merk je in hun gerechten. Super bediening, super gerechten!

caroline
Beoordeeld op: 08/02/2020
caroline beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Het was heel lekker en vers, net als altijd....

Het was heel lekker en vers, net als altijd. Als we iets te vieren hebben komen we heel graag naar de Preuverie. Alles is er lekker, ook de desserts. Ook de mevrouw die bedient is heel vriendelijk en er hangt een gemoedelijke sfeer. Het is een plaats waar je je als klant nog echt welkom voelt.

Yvon
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Two4one
Beoordeeld op: 30/01/2020
Yvon beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

heel originele gezonde gerechten , zeer vriende...

heel originele gezonde gerechten , zeer vriendelijke ontvangst. en service Dit kleine bijna rustieke restaurant is zonder meer een aanrader en krijg van mij sterren.

Zoë
Beoordeeld op: 26/01/2020
Zoë beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

De pasta was zeer lekker. Zeker genoeg...

De pasta was zeer lekker. Zeker genoeg

Noortje
Beoordeeld op: 25/01/2020
Noortje beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker, veel variatie, verrassende combina...

Heel lekker, veel variatie, verrassende combinatie. Top!

loes
Beoordeeld op: 22/01/2020
loes beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer vriendelijk! Ontspannen sfeer....

Zeer vriendelijk! Ontspannen sfeer.

Robert
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: Two4one
Beoordeeld op: 16/01/2020
Robert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Projs kwaliteit was goed. Vriendelijke bedienin...

Projs kwaliteit was goed. Vriendelijke bediening.

datum score