Beoordelingen van Preuverie

312 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.9
312 beoordelingen
datum score
Chris
Beoordeeld op: 18/10/2019

Top gerechten...

Top gerechten

Tom
Beoordeeld op: 15/10/2019
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Lekker, mooi verzorgd, vers en zeer vriendelijk...

Lekker, mooi verzorgd, vers en zeer vriendelijke bediening.

Dirk
Beoordeeld op: 13/10/2019
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zéér aangename sfeer en enorm lekker gegeten....

Zéér aangename sfeer en enorm lekker gegeten. Wij moeten een uurtje rijden om er te zijn maar we komen zeker terug! We hebben heel erg genoten.

Gudrun
Beoordeeld op: 13/10/2019
Gudrun beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

Warme ontvangst. De maaltijden waren heerlijk....

Warme ontvangst. De maaltijden waren heerlijk. Prachtig geserveerd en warm! Nergens ooit zo kekker gegeten. Smaken zaten goed, mooi en divers menu aanbod voor mensen met gluten intolerantie. Geen opdringerigheid om een dessert aan te bieden. Fantastisch restaurant. Kan ik iedereen aanbevelen.

Linda
Beoordeeld op: 06/10/2019
Linda beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Zeer fijne avond gehad met zeer lekker eten...

Zeer fijne avond gehad met zeer lekker eten en prima bediening . We komen zeker nog terug .

Jill
Beoordeeld op: 03/10/2019
Jill beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

De porties zijn ruim voldoende en het eten...

De porties zijn ruim voldoende en het eten is zeer lekker. Het enthousiasme van de eigenaars is geweldig.

Dave
Beoordeeld op: 22/09/2019
Dave beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Zoals steeds een heerlijke maaltijd na een...

Zoals steeds een heerlijke maaltijd na een hartelijke ontvangst. Een aanrader voor iedereen.

Danny
Beoordeeld op: 22/09/2019
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Groot vegetarisch aanbod en alkes naar wens...

Groot vegetarisch aanbod en alkes naar wens

Philippe
Beoordeeld op: 16/09/2019
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Vriendelijke ontvangst. Vlotte bediening Lekker...

Vriendelijke ontvangst. Vlotte bediening Lekker eten

Miet
Beoordeeld op: 14/09/2019
Miet beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel lekker gegeten in een gezellige sfeer!...

Heel lekker gegeten in een gezellige sfeer! Goede prijs-kwaliteit!

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in