Beoordelingen van De Goei Goesting

1150 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.7
1150 beoordelingen
datum score
Tom
Beoordeeld op: 21/10/2019
Tom beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

heerlijke gerechtjes op een mooie manier gepres...

heerlijke gerechtjes op een mooie manier gepresenteerd door vriendelijk personeel, en dit alles in een heel aangenaam kader

Eric
Beoordeeld op: 21/10/2019
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

lekker gegeten, fijne bediening , excellente...

lekker gegeten, fijne bediening , excellente wijn en goed gezelschap.. genieten dus ...

Wilfried
Beoordeeld op: 20/10/2019
Wilfried beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Ik kom hier al jaren en mijn partner (die van...

Ik kom hier al jaren en mijn partner (die van Halle is) vindt dit nog altijd haar lievelings-restaurant als ze naar Limburg komt.

Danny
Beoordeeld op: 20/10/2019
Danny beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Voorgerecht was prima. Hoofdgerecht vlees ...

Voorgerecht was prima. Hoofdgerecht vlees aangebrand. Bij de vis was maar een mini portie puree.

marc
Beoordeeld op: 20/10/2019
marc beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Uitstekende tafel, gezellig interieur, en...

Uitstekende tafel, gezellig interieur, en de smaken van het eten waren perfect

Annemie
Beoordeeld op: 20/10/2019
Annemie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Zeer vriendelijke bediening lekker eten en...

Zeer vriendelijke bediening lekker eten en een mooi interieur,het is zeker een aanrader

Lydie
Beoordeeld op: 19/10/2019
Lydie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

De bediening was erg pover. We moesten vragen...

De bediening was erg pover. We moesten vragen of we een aperitief konden krijgen... Het eten werd geserveerd en we hadden geen wijn ... hebben er zelf moeten naar vragen!

Lieven
Beoordeeld op: 19/10/2019
Lieven beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Heel vriendelijke bediening, lekker eten, leuke...

Heel vriendelijke bediening, lekker eten, leuke setting, correcte prijs

Eric
Beoordeeld op: 19/10/2019
Eric beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Prachtige heel gezellige locatie om rustig...

Prachtige heel gezellige locatie om rustig te kunnen tafelen, wij kregen een rustig tafeltje aan het raam precies zoals wij het bij de online reservatie hadden opgegeven Zeer professionele bediening, eten was zeer lekker, prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.

Lies
Beoordeeld op: 17/10/2019
Lies beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader, Verhouding prijs/kwaliteit

Lekkere gerechten, professionele bediening...

Lekkere gerechten, professionele bediening

datum score
×

Word lid van Resto.be

Onze MyResto community telt al meer dan 385 000 leden!

Door je te registeren heb je toegang tot extra fuctionaliteiten waarmee je nog vlotter je favoriete retaurants ontdekt en boekt:

Ontvang gepersonaliseerde promoties
Beheer je persoonlijke lijsten (wishlist, favorieten, restaurants reeds bezocht,…),je online reserveringen, beoordelingen en persoonlijke gegevens, …
Reserveer al in avant-première de beste plaatsen voor de RestoDays evenementen.

Registreer met je Facebook account

Aanbevolen

De gemakkelijkste manier om in te loggen bij Resto.be

of

Vul onderstaande gegevens in