Beoordelingen van De Goei Goesting

1266 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
7.8
1266 beoordelingen
datum score
bertie
Beoordeeld op: 24/02/2020
bertie beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

vriendelijke bediening,heel lekker eten! prijs...

vriendelijke bediening,heel lekker eten! prijs -kwaliteit correct

An
Beoordeeld op: 23/02/2020
An beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Wij hadden gereserveerd met Vivabox ontbijt...

Wij hadden gereserveerd met Vivabox ontbijt met bubbels. Wij hebben zelf moeten vragen of wij een kopje koffie kregen en ook de youghourt ontbrak. Dit is onze 2e keer dat wij hier komen en hebben dit al 2x meegemaakt. Ook het personeel was niet vriendelijk.

Mia
Beoordeeld op: 21/02/2020
Mia beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Verzorgd onthaal en bediening,lekker eten...

Verzorgd onthaal en bediening,lekker eten

Christine
Beoordeeld op: 21/02/2020
Christine beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Lang zitten wachten voor het eerste drankje...

Lang zitten wachten voor het eerste drankje aangeboden werd, zeker een half uur. Bediening was ondermaats, weinig aandacht voor de gasten waardoor we steeds de ober moesten roepen. Het eten was lauw, zeer weinig op smaak gebracht, flauwe presentatie, de prijs niet waard. Voor ons een teleurstellende ervaring en geen tweede keer meer, had er meer van verwacht. Wel leuk kader en een prima online reservering, er werd rekening gehouden met mijn wens om niet aan de deur te zitten

Isabelle
Beoordeeld op: 20/02/2020
Isabelle beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader

Good food and wine, good service....

Good food and wine, good service.

Robby
Beoordeeld op: 18/02/2020
Robby beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Zeer lekker eten en toppersoneel, mooie omkader...

Zeer lekker eten en toppersoneel, mooie omkadering.

Lode
Beoordeeld op: 17/02/2020
Lode beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

het onbijt was compleet en een zeer aangenaam...

het onbijt was compleet en een zeer aangenaam moment dank ook voor de fijne bedie ning

Leo
Beoordeeld op: 17/02/2020
Leo beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

ALLES NAAR WENS...

ALLES NAAR WENS

Nancy
Beoordeeld op: 11/02/2020
Nancy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Kwalitatieve ingrediënten, heel lekker gegeten....

Kwalitatieve ingrediënten, heel lekker gegeten. Heel vriendelijke en klantgerichte bediening. Zeer gezellig interieur.

frank
Beoordeeld op: 10/02/2020
frank beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Trendy kader, Gastronomie, Verhouding prijs/kwaliteit

Goei Goesting is ideaal voor bezoek met buitenl...

Goei Goesting is ideaal voor bezoek met buitenlandse zakenpartners: naast de super keuken met voor elk wat wils ook Engelstalige menu's en bediening, top!

datum score