Beoordelingen van Orangerie

49 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.1
49 beoordelingen
datum score
Anne-Marie
Beoordeeld op: 30/11/2021
Anne-Marie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Heel lekker eten met vriendelijke bediening....

Heel lekker eten met vriendelijke bediening.

Tinneke
Beoordeeld op: 29/11/2021

Nadat wij een bevestiging hadden gekregen voor...

Nadat wij een bevestiging hadden gekregen voor een lunch met 4 personen ( gisteren zondag 28/11), bleek het restaurant gesloten. Wij zijn dus erg ontevreden klanten.....

An
Beoordeeld op: 22/11/2021
An beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Het restaurant was gesloten toen we na een...

Het restaurant was gesloten toen we na een wandeling van 2km toekwamen. Nog iets anders mogen zoeken. Gelukkig een zondag !

Sandra
Beoordeeld op: 11/10/2021
Sandra beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Het restaurant was gesloten ondanks we bevestig...

Het restaurant was gesloten ondanks we bevestiging hadden gekregen van onze reservatie

Heidi
Beoordeeld op: 21/09/2021
Heidi beveelt dit restaurant aan voor: Groepen

Ik had een reservatie van 12 personen voor...

Ik had een reservatie van 12 personen voor te ontbijten om 9.30 u. Het gaat pas open om 10.00 u ende keuken gaat pas open om 11.00 u . Daar sta je dan met jou mensen en ik had 2 mails ontvangen van de reservatie dat die in orde was. Dus bij deze ben ik niet te vreden.

Alfons
Beoordeeld op: 03/09/2021
Alfons beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

we kregen een bevestiging van onze reservatie,...

we kregen een bevestiging van onze reservatie, maar .................we stonden voor een gesloten deur.

Wouter
Beoordeeld op: 31/08/2021
Wouter beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Business lunch/diner

Leuke sfeer, uitstekende bediening, aanvaardbar...

Leuke sfeer, uitstekende bediening, aanvaardbare kwaliteit van de gerechten. Niet top, maar net boven gemiddeld.

Mario
Beoordeeld op: 23/08/2021
Mario beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader

Super vriendelijke bediening...

Super vriendelijke bediening

Bernadette
Beoordeeld op: 23/08/2021
Bernadette beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Trendy kader

Endroit très agréable et très joliment aménagé,...

Endroit très agréable et très joliment aménagé, la terrasse sous la belle verrière.

Geert
Beoordeeld op: 16/08/2021
Geert beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Kinderen

Great food and service...

Great food and service

datum score