Beoordelingen van The Square

10 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
6.7
10 beoordelingen
datum score
TONY L.
Leenen
Datum restaurantbezoek: 13/01/2018
TONY L. beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Verhouding prijs/kwaliteit

Heel vriendelijk en lekker eten voor een schapp...

Heel vriendelijk en lekker eten voor een schappelijke prijs.Je hoeft niet lang te wachten en de borden zijn mooi verzorgd.

Rita
Grosemans
Datum restaurantbezoek: 08/01/2018
Rita beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Kinderen

Heel vriendelijk en heel lekker...

Heel vriendelijk en heel lekker

placeholder
Marie Claire
Maurissen

niet lekker, niet voor herhaling vatbaar

Het "torentje van everzwijn met een taartje van aardappelen en boschampignons": lekker zou je denken maar het was een ramp; everzwijn bleek een vaste, rubberachtige hamburger te zijn. De taartjes dreven in de saus en werden snel een papje.... De lamskoteletjes waren te dik en te fel gebakken... niet blue zoals we gevraagd hadden. Het triootje van gevogelte: een woord: taai. Helaas , veel geld kwijt en niks gehad.

Johan
Kuppers
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Verhouding prijs/kwaliteit

steak met frieten en mosselen friet

mosselen niet gaar,... groenten met de steak waren niet echt vers meer, garçon was niet echt handig, niet bij het opdienen niet bij het afruimen,....

Marie
Luts

Tafel werd niet zuiver gemaakt en we moesten...

Tafel werd niet zuiver gemaakt en we moesten eten tussen de etensresten en vetvlekken van de vorige klant. Echt niet smakelijk.

placeholder
Nathalie
Vanbrabant

Duur voor wat het uiteindelijk maar is

Al verschillende keren met een grote groep gaan eten. Eén keer een serveerster gehad die wist waarvoor klantenbediening staat. De andere keren een hoop ongemanierde garçons die eens het eten opgediend wordt hun gezicht niet meer laten zien. De laatste keer had ik een scampibrochette besteld om zeker geen problemen te hebben met allergieën. Bleek die brochette ontzettend pikant te zijn (iedereen aan tafel heeft geproefd en bevestigd) terwijl er daar niets van vermeld stond op de kaart. Een etentje in dit restaurant komt dus duur uit voor wat het is... Spijtig toch want het is een mooie zaak.

M
Bayen

bedroevend.....

Wat een leuke avond had moeten worden werd een hele tegenvaller... Na onze bestelling kregen we onze maaltijd... zonder drank. Dit werd nogmaals gevraagd aan de bediening, zonder resultaat. Vermits wij een persoon bij hadden met een glutenallergie werd gevraagd of de frieten wel glutenvrij waren. Na een kwartier nog steeds geen antwoord... de frieten én het eten waren ondertussen al koud. Dan maar zelf gaan vragen aan de toog.... men wist het niet.. (men had ons echter telefonisch vermeld dat het geen probleem was om glutenvrij te eten in de zaak) ! Ook gevraagd om aub ons drinken te brengen. Na ons eten, niemand te zien voor een dessert of een drankje. Weerom zelf moeten gaan vragen. Bediening in deze zaak dus beneden alle peil.(terwijl de zaak helemaal niet vol zat!) Dat we dan nog aan een kelderdeur geplaatst werden waar af en aan drankbakken gehaald en gebracht werden en de deur constant open bleef staan was blijkbaar nog het minste van onze problemen. Dit is zeker niet voor herhaling vatbaar en niet aan te bevelen

henri
debroux

pour le prix le manger est exellent et le servi...

pour le prix le manger est exellent et le service est rapide, le cadre est parfait,à recommander à des amis

Nancy
Snoekx

Ik ben er tot nu toe 2 keer geweest en beide...

Ik ben er tot nu toe 2 keer geweest en beide ervaringen waren super!! Dit zijn een aantal gerechten van mezelf / vrienden: - Slaatje met kip: heel lekker, heel veel, mss zelfs te veel. - tagliatelli met scampi's: zeer lekker, voldoende scampi's In het weekend is het wel heel druk, dus best wel veel lawaai. Heel gezellig, mooi, jeugdig, modern design.

Kristel
Missotten

Heel gezellige brasserie kortbij Hasselt; heerl...

Heel gezellige brasserie kortbij Hasselt; heerlijk gegeten en prima bediening. Ook gemakkelijk dat er zoveel parkeergelegenheid in de buurt is !

datum score