Beoordelingen van Mangerie 't Cruydt

210 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
8.4
210 beoordelingen
datum score
Jozef
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 19/10/2020
Jozef beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Een goede ontdekking , kok kan goed koken....

Een goede ontdekking , kok kan goed koken.

Annabelle
Beoordeeld op: 19/10/2020
Annabelle beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening!...

Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening!

Maria
Beoordeeld op: 18/10/2020
Maria beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Huislijke sfeer, we voelden ons coronaveilig...

Huislijke sfeer, we voelden ons coronaveilig door de afstand met andere gasten, het eten was heel lekker, mooi opgediend, goede bediening,

Marc
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 17/10/2020
Marc beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Topkwaliteit , vriendelijke bediening...

Topkwaliteit , vriendelijke bediening

Mathias
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 17/10/2020
Mathias beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker eten en vriendelijke bediening...

Lekker eten en vriendelijke bediening

Jan
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 17/10/2020
Jan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

No nonsens gastronomie met aangename gastheer...

No nonsens gastronomie met aangename gastheer

Gaby
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 16/10/2020

Lekker tafelen in gemoedelijke sfeer met een...

Lekker tafelen in gemoedelijke sfeer met een huiselijke joviale bediening. Geen nodeloze poeha, toch netjes, gewoonweg lekker, hier en daar een schoonheidsfoutje...maar we gingen ook niet voor een bezoek aan een sterrenrestaurant met bijhorende verwachtingen. Wel voor een gezellige lekkere avond. Als een gezelschap van behoorlijk ervaren wijnkenners, kwam het gesprek over de wijnkeuze op ons over alsof ook de patron hier weinig voeling mee had.

Johan
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 16/10/2020
Johan beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Mooie omkadering, je waant je bijna in de bosse...

Mooie omkadering, je waant je bijna in de bossen van de Ardennen. Leuke vriendelijke bediening, Maar vooral heerlijke gerechten.

Chris
Deze beoordeling is geschreven na gebruik van de promotie: RestoDays menu 3 services
Beoordeeld op: 16/10/2020
Chris beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

heel lekker gegeten in een heel mooi kader....

heel lekker gegeten in een heel mooi kader. Vriendelijke gastvrouw. Menu was top, en werd vlot aangepast voor onze niet-vlees eter. Lekkere betaalbare wijn.

Dirk
Beoordeeld op: 15/10/2020
Dirk beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Voor ons een ontdekking in Hoogstraten. Alle...

Voor ons een ontdekking in Hoogstraten. Alle gerechten hadden een variatie aan smaken in combinatie met heerlijke wijnen. Zeer vriendelijke bediening. Soepje vooraf mocht iets warmer.

datum score