Beoordelingen van Mangerie 't Cruydt

163 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
8.3
163 beoordelingen
datum score
Katrien
Beoordeeld op: 29/02/2020
Katrien beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het was zeer gezellig en vooral ook heel lekker...

Het was zeer gezellig en vooral ook heel lekker! Zeer gastvrije mensen ook. We komen heel zeker nog terug.

Davy
Beoordeeld op: 16/02/2020
Davy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Verhouding prijs/kwaliteit

Verfijnde keuken in een aangenaam kader in...

Verfijnde keuken in een aangenaam kader in een ongedwongen huiselijke sfeer

Tony
Beoordeeld op: 15/02/2020
Tony beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Fantastisch eten in een bijzonder gemoedelijke...

Fantastisch eten in een bijzonder gemoedelijke sfeer. Altijd weer genieten.

Elke
Beoordeeld op: 20/01/2020
Elke beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Eten was ondermaats, vettig, smakeloos, gewoon...

Eten was ondermaats, vettig, smakeloos, gewoon teleurstellend.

Ive
Beoordeeld op: 27/12/2019
Ive beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

We zijn heel hartelijk ontvangen, losse sfeer,...

We zijn heel hartelijk ontvangen, losse sfeer, voortreffelijk eten, mooie presentatie van de gerechten. aanrader

Marcel
Beoordeeld op: 27/12/2019
Marcel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Lekker gegeten, hele vriendelijke gastvrouw...

Lekker gegeten, hele vriendelijke gastvrouw en gastheer.

Ronald
Beoordeeld op: 26/12/2019
Ronald beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Fantastisch! Geweldig gevarieerd kerstdiner!...

Fantastisch! Geweldig gevarieerd kerstdiner! Prachtige intieme sfeer, ongedwongen, beetje thuiskomen in de huiskamer.

Deborah
Beoordeeld op: 20/12/2019
Deborah beveelt dit restaurant aan voor: Business lunch/diner, Gastronomie

Sympathieke bediening en bobkes als maatje...

Sympathieke bediening en bobkes als maatje voor aangepaste wijnen bij menu is een fijne formule als je graag verschillende wijnen proeft. Gezellige inrichting.

marinus
Beoordeeld op: 19/12/2019
marinus beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Goede gastheer en gastvrouw. Goed klaargemaakt...

Goede gastheer en gastvrouw. Goed klaargemaakt eten vakkundig en verrassendsuper mooie avond.

Nathalie
Beoordeeld op: 08/12/2019
Nathalie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Heel lekker eten en lieve mensen!...

Heel lekker eten en lieve mensen!

datum score