Beoordelingen van La Fleur De Thym

343 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
Online reserveren
9.1
343 beoordelingen
datum score
sandrine
Beoordeeld op: 14/03/2020
sandrine beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Belle découverte !!...

Belle découverte !!

Roland
Beoordeeld op: 13/03/2020
Roland beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Prijs/kwaliteit waren wij heel tevreden. Wij...

Prijs/kwaliteit waren wij heel tevreden. Wij hebben zeer genoten van de overheerlijke menu !

Sylvie
Beoordeeld op: 12/03/2020
Sylvie beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Nous avons profité du mardi fou.Menu de grande...

Nous avons profité du mardi fou.Menu de grande qualité, cadre agréable et service impecable. Nous avons passés une très bonne soirée

Richard
Beoordeeld op: 09/03/2020
Richard beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Het eten was erg lekker. De gastvrijheid had...

Het eten was erg lekker. De gastvrijheid had beter gemogen.

Olivier
Beoordeeld op: 08/03/2020
Olivier beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Zeer lekkere keuken!...

Zeer lekkere keuken!

Pieter
Beoordeeld op: 08/03/2020
Pieter beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Des plats extrêmement bien dressés. Le service...

Des plats extrêmement bien dressés. Le service était correct. Les goûts étaient fins

Herman
Beoordeeld op: 06/03/2020
Herman beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Eten op gastronomisch hoog niveau Verfijnde...

Eten op gastronomisch hoog niveau Verfijnde smaken en voldoende grote porties zodat de smaken kunnen geproefd worden

Fabian
Beoordeeld op: 04/03/2020
Fabian beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Trendy kader, Gastronomie

Très bon accueille, le repas super bon, petit...

Très bon accueille, le repas super bon, petit bémol, le dessert était très bon, mais je pense qu'il faudrait apporté une alternative pour ceux qui ne sont pas fan du chocolat, par exemple un petit plateau de fromage, sinon, continuer comme ça.

Michel
Beoordeeld op: 02/03/2020
Michel beveelt dit restaurant aan voor: Groepen, Gastronomie

Ce que j'admire à ce restaurant c'est - le...

Ce que j'admire à ce restaurant c'est - le bon goûts des mets (une panoplie de gouts; - la belle présentation des plats; - tout est bien à digérer; - le service est genill et donne une bonne explication des mets et des vins (grande varietés de vins); - un cadre agréable (et très propre).

Philippe
Beoordeeld op: 01/03/2020
Philippe beveelt dit restaurant aan voor: Koppels, Gastronomie

Tout était parfait, nous avons passé une très...

Tout était parfait, nous avons passé une très agréable soirée

datum score