Beoordelingen van Bistro 500

2 personen hebben dit restaurant beoordeeld
Boek je restaurant online en je ontvangt de dag na je restaurantbezoek een uitnodiging om je review te schrijven en te delen
4.3
2 beoordelingen
datum score
Freddy
Beoordeeld op: 15/09/2023
Freddy beveelt dit restaurant aan voor: Koppels

Als vaste klant na jaren niet meer welkom.

We zijn hier jaren vaste klant geweest (bijna wekelijks), ook nog bij de vorige eigenaars maar soms hebben ze wat kuren. Begin dit jaar is dat begonnen, op tijd gereserveerd en een tafel gekregen maar meteen aankomst al te horen gekregen dat we maximum anderhalf uur konden blijven want dat ze de tafel opnieuw nodig hadden. Op zich was dat geen probleem voor ons, maar wel een bizarre manier van doen bij een reservatie. Paar maand geleden waren we wat op onverwachts gaan eten en kregen we 1 uur om te eten, daarom iets redelijk simpel gekozen namelijk een tapas en een américain friet. Kort na de bestelling kwam men ons op een redelijk korte manier zeggen dat dit niet kon omdat de keuken dat niet aan kon op 1 uur tijd en dat we de tapas niet konden nemen, bizar want op dat moment waren er nog maar drie tafels bezet. Door de manier waarop dit allemaal gebeurde, hebben we zelf besloten om dan maar weg te gaan en elders te gaan eten en het een tijdje gelaten voor wat het is. Vandaag hadden we terug tijdig gereserveerd en waren we stipt op tijd daar, eerst kregen we een van het personeel plaatsje binnen maar toen kwam de bazin zeggen dat er binnen geen enkele plaats vrij was, niettegenstaande nog meerdere vrije tafels. Ik vroeg daarop welke zin het had om te reserveren als er dan toch geen plaats vrij is, normaal worden voor reservaties toch altijd plaatsen binnen vrijgehouden. Buiten gaan zitten met de reeds frisse avonden en tussen de rokers is niet echt aangenaam. Maar ook kwam al snel de vraag waarom we niet gewoon weg gingen, we hadden dat vorige keer toch ook gedaan. Omdat ik zei dat dit toen lag aan de manier waarop, werden we prompt verzocht de zaak te verlaten en dat we nooit meer moesten reserveren want dat we toch niet meer binnen mochten. Het is heel straf dat als men jaren wekelijks komt en steeds zeer positief is, andere mensen aanbeveelt daar te gaan eten en positieve reviews schrijft, dat men dan op deze manier behandeld wordt omdat men één keer laat blijken niet tevreden te zijn met de gang van zaken. Het bewijst dat men zelfs als vaste klant enkel een nummer is edit de kassa moet vullen en men geen recht heeft om na de vele positieve punten ook eens een puntje kritiek te geven. Als ik andere reviews lees, dan blijkt het geen alleenstaand geval dat mensen gedwongen worden om snel de zaak te verlaten. Spijtig dat het zo moest komen en dat Peter er niet bij was, dan zou er vermoedelijk een oplossing gevonden worden. Voor ons hoeft het op deze manier ook niet meer en op deze manier kunnen we ze ook niet meer aanbevelen. Einde verhaal.

Jordi
Beoordeeld op: 22/10/2022

Slechtste restaurantervaring van mijn leven

Net buiten van de slechtste restaurantervaring van mijn leven Had hier gereserveerd om samen met mijn ouders en broer uitgebreid te gaan dineren voor mijn verjaardag. Net terug thuis nu, en ik kan zeggen dat dit de slechtste restaurantervaring van mijn hele leven is. Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je dat ze je niet als klant beschouwen maar simpelweg als bron van inkomsten. Na het bestellen van de aperitief kwamen ze de bestelling voor het eten opnemen. Op de kaart is er een mogelijkheid voor spaghetti bolognaise voor 17u, of kinderspaghetti heel de avond lang. Mijn broer is een moeilijke eter, en vroeg of het mogelijk was om een normale spaghetti bolognaise te krijgen, een koude neen was hierop het antwoord (geen begrip, excuses, alternatief of iets in die aard gewoon een koude nee, terwijl de andere 3 personen al voorgerecht + hoofdgerecht hadden besteld. Later bleek dat dit dan ook nog eens de eigenares zelf was die op deze manier je komt aanspreken.) Omstreeks 20u na het eten van het hoofdgerecht (waarop we trouwens meer dan een half uur gewacht hebben) komen ze ons een eerste maal vertellen dat we voor 20:30 wegmoeten omdat ze de tafel nodig hebben. Oke, wij denken nog snel een dessert te nemen, bestellen dit, en amper 5 minuten later komt een 2de persoon ons vertellen dat we ons moeten beginnen haasten omdat ze de tafel om 20:30 nodig hebben, maar om 20:17 was er nog steeds geen dessert in zicht. Ik vraag om het wat vooruit te laten gaan aangezien we binnen 13 minuten moesten vertrekken, en dan verteld de eigenares ons doodleuk dat we dan maar geen moeilleux of crumble moesten bestellen om 20u en wordt er ons op de meest arrogant mogelijke manier verteld dat we de rekening zullen krijgen en mogen vertrekken. Indien ik graag zo snel mogelijk wou eten en weer buiten wou zijn had ik mijn gezin wel meegenomen naar de McDonalds (klantenservice is daar veel beter trouwens) Daar hoef je ten minste geen 261.60€ te betalen om als een hond behandeld te worden. Ik hoop dat de eigenares de 261€ zal gebruiken voor een cursus gastvrijheid, want dit heb ik absoluut nog nooit meegemaakt. Mij zien ze er nooit meer maar dit was voor de eigenares geen enkel probleem, want toen ik haar vertelde dat het eten lekker was maar dat we door de klantenservice niet meer zouden terugkomen kregen we als antwoord dat dat maar best was. Indien je rustig wil gaan dineren kan je best ergens anders boeken, voor een snelle hap kan je hier wel terecht want het eten is lekker, maar dan blijft er natuurlijk de vraag of je je hard verdiende geld wel aan zulke incapabale, zure en respectloze restauranthouders wil uitgeven natuurlijk.

datum score